-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
Ja żeby się nie bawić i kombinować zamówiłem na allegro za 35 zł. To typ ma jutro wysłać więc w środę będę miał![]()
na giełdzie samochodowej mieli po 30 zł z seicento podobno pasuje do 147 plug&play
Odgrzewam stary temat. Mam pytanie czy mozna dostac wycieraczke tylna nieco krótszą o około 1 cm niż wszystkie zamienniki?wycieraczka na zdjeciach 1, 2 to stara ktora juz byla przycieta gdy kupowalem alfe, ta na dole 3,4,5 to nowy zamiennik firmy negotti.
Problem jest w tym że alfa ma tylny spoiler na szybie i po zalozeniu nowej wycieraczki blokuje sie w pozycji pionowej opierając się o spoiler. Da radę kupić całe ramie pasujące do belli ale nie koniecznie w aso, którego nie trzeba będzie przycinać?
Też zadam pytanie. Czy można kupić do ALfy 147 na tył wycueraczkę płaską?
http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62
ale nie jestem pewien czy bedzie pasowac jesli masz spoiler
Na tył krótsza wycieraczka o 1cm to jest wycieraczka do GTA i wersji specjalnych.. typu Ducati, QV, Blackline.. wszystkich wersji które miały spoiler.. są krótsze by o niego nie zawadzać.. i kupisz taką wycieraczkę tylko w ASO.. firmy od zamienników nie mają o tym zielonego pojęcia że wersje ze spoilerem mają krótszą..
Rozwiązaniem alternatywnym jak ktoś chce spoiler a go jeszcze nie ma.. to nie kupować używki oryginalnej tylko bardzo dobrą replikę od AutoDS i ma ona wycięcie na normalną wycieraczkę więc nie trzeba mieć krótszej..
A co do płaskich wycieraczek nie ma takiej opcji w oryginalnym mocowaniu.. no bo jak to zamontujesz jak tam sama guma wchodzi a nie całe pióro..