wg mnie nie
org bose wzmak i "tuba" jest w bagażniku po prawej stronie zabudowane - przynajmniej ja tylko takie widywałem i znam
no ale zawsze mogę się mylić ...
Ja mam tak jak na zdjęciu, bo to wersja BOSE z sedana. W SW było tak jak Bocian pisze..
ej Kolego rdk_ jak zrobiłeś te głośniki do jasnej ciasnej? chciałem zrobić tak jak Ty, załatwiłem sobie takie śrubki jak Ty masz i wkrętarkę i gdy się za to zabrałem wiertło wyszło mi w zupełnie innym miejscunie przyuważyłem, że Ty dałeś śruby od strony zagłówka... Wstawiam zdjęcie Twoje, z zaznaczonymi Twoimi śrubami i miejscem gdzie wyszło mi wiertło...
jak zrobiłeś mocowanie z drugiej strony głośników? Dobrze, że ta dziurka nie jest tak widoczna...
Ja po doświadczeniach u siebie odradziłbym podłączenie tych głośników w półce. Teraz w te upały kiedy miałem podłączone wszystkie to radio mi się resetowało, odłączyłem głośniki z półki i problem zniknął. Jednak 8 głośników to lekko za dużo na zwykłe radio samochodowe.
Tomek a jakie radio posiadasz ? Mi poki co nic sie nie resetuje .. Dyskoteka gra![]()
Z checia bym sprzedal Pionki i dolozyl do dobrego sub'a z wzmacniaczem ale poki co mam inne wydatkiAlfastar PW ..
Pzdr
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 144HP 2001r ] SPORTPACK / Berilna / 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 136HP 1999r ] SPORTPACK / Berilna / 2011 - .....
Alfa Romeo 159 [2.4 JTDm 20v 200HP 2007] SPORTWAGON / 2018-.....