no kupujesz od 3l spidera za 380 zł i 7 kabel dokładasz ze starych kabli.
no kupujesz od 3l spidera za 380 zł i 7 kabel dokładasz ze starych kabli.
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
dokładasz 220 i nie kombinujesz masz oryginał i pewność że wszystko jest jak trzeba![]()
po wymianie na świeczki Beru i kabelki Beru/Bosch problem znikł jest 198 KM
![]()
a co ciekawe miałem auto zalane olejem 5W/50 i zużycie około 1L / 1000Km teraz mam Shell UltraRacing 10W/60 i zużycie około 200 - 300 ml / 1000km
@BOBAS o druciarstwo i o spadku mocy pisałem kilka postów wyżej w sumie to na wcześniejszej stroniedlatego kupiłem do siebie zestaw Beru & Bosch ale gtv idzie na części więc nawet nie zdążyłem tego pozakładać
zestaw kosztował mnie prawie 1,5 k
Znaczy się, japońska miedź ma inną przewodność, a izolacja mniejszą rezystancjędługość przewodu i styk to rozumiem, ale na waszych kablach wychodzi że nawet światło w domu będzie miało większe natężenie. Proponuję jeszcze przetrzeć szmatką z wierzchu i maksymalnie wyprostować aby elektronom się miło poruszało i bez zbytnich przeciążeń na zakrętach.
Może to i będzie działało ale równie dobrze możesz zrobić sobie przewody z kabli do głośników.. Koniec z oftopem bo nic nie wnosi do tematu.
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
beru sa tańsze i sprawdzone