Zapomnij!
Możliwe, ale wymaga dużo pracy przy szukaniu.
Jest to realne, jak się przyłożysz.
Dawaj do UK!! Tutaj kupisz bezproblemowo tylko ster bedziesz mial po innej stronie![]()
moja jest wypieszczona i problemow nie mam, sprzedaje bo chce kupic 156 po lifcie
fakt przebieg imponuje dodam jeszcze ze jest prawdziwy poniewaz kupiłem go w miescie w ktorym mieszkam i naprawy przeprowadzam u goscia ktory serwisował to auto
Ostatnio edytowane przez sbk001 ; 17-07-2012 o 20:54
No to tylko brać AR od Ciebie. Niech autor tematu już zbiera diengi i rusza po Alfę![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Kupiłęm je za 7 tys. Dostałem pełną książkę serwisową. Wszystko było robione pięknie łądnie. Lecz pozniej zauwazylem jedna rzecz. Auto zostało zaniedbane przez ostatniego wlasciciela. Gdyz przez rok nie zrobil w nim wlasciwie nic. Posypalo mi się to czego nie zrobili wczesniejsi wlasciciele, a ostatni nie raczyl. Koszt podlogi, tzn porzadna konserwacja calej to okolo 1 k. Zawieszeniena na czesciach trw to 1900 zl z robocizna. Ja się nie poddaje i walcze z usterkami, gdyz jestem uzalezniony od dzwieku alfowskiej V6. Obecnie w Holandii zarabiam na naprawy przed rokiem akademickim
.
PS. Jeżeli chcesz samochodu, który ma dawać Ci przyjemność z jazdy i jesteś gotó mu wybaczyć ewentualne fanaberie, to szukaj odpowiedniego egzemplarza i kupuj. Nie sądze żebyś żałował. Tylko jak przy checi posiadanioa jakiegokolwiek auta zadbaj o jakies stale przychody, któe umożliwią utrzymanie go w nalezytym stanie ( nie wspominajac o tankowaniu)
Ostatnio edytowane przez 303 suto ; 18-07-2012 o 11:52
jesli ktos mysli miedzy alfa a innym widocznie jest strasznie niezdecydowany ..![]()
Dokładnie.jesli ktos mysli miedzy alfa a innym widocznie jest strasznie niezdecydowany ..
No właśnie Panowie może znacie jeszcze jakiś samochód z delikatnym sportowym charakterem w tej cenie wart polecenia?
PS Czym różni się technicznie wersja sportwagon? I czy są jakieś większe różnice między autami po lifcie?
Ostatnio edytowane przez termi ; 19-07-2012 o 14:18
Hyundai coupe