DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No właśnie ta reszta jest dla mnie niejasna.
No dla mnie też nie jasna reszta..Pozatym jeżeli chodzi o zakręty to raczej M3 jest lepiej zestrojone niż niemodyfikowana Alfa 156....bo nic o modach zawiasu nie piszemy...No i nie rozumie co do zakrętu ma napęd na tył ( że niby gorzej ) . Ja myślę ,że tu bardziej chodzi o umiejętności i technike jazdy ( które Ferrari czy inne sportowe bryki mają FWD??) ...Co do Driftu to właśnie dlatego miłość do aut dziele na piękno ( ALFE ) i dzicz ( BMW )
koledzy mowimy o ciasnych zakretach a nie o torze z dlugimi lukami... kazde auto z fwd bedzie mialo na takich przewage a istotnym czynnikiem jest dociazenie osi napedowej, kto choc troche interesuje sie rajdami wie jakie auta sa wyzej w czolowce, 4x4 , fwd, rwd? hmmm znikoma ilosc... i daje glowe ze alfa q2 z moca podobna do m3 zostawi je w tyle.
Nie wiedziałem że ta 156 ma Q2.
Temat dotyczy konkretnego auta. Ale ok koniec tych dywagacji.
Dobra luzujemy....Każdy ma swoje zdanie....Dla mnie taki "lajtowy" mod to pomyłka za taką kase bo kasa będzie kosmiczna...Ja co prawda modziłem ale mnie "400" NM w Dieslu wyszło kosztem zacisków z GTA a gdzie reszta dlatego na to poszedłem...Ale oczywiście chciałbym zobaczyć kolegi 3,0 o mocy 500+ to bym wtedy jezdził na weekendy mu ją myć i polerować a na koniec allahy bym ciulał.... Bo jakby nawet te 300KM wyszło w przedziale 5-10tyś pln to ok ale wątpie ,że się zmiesci i potem te auto wymaga odpowiedniego serwisu...Dlatego może lepiej kupić jak nie M3
to choćby GTA heheheh.....
Dopisuję się do tematu żeby go śledzić ;P No a jest racja, koszty trochę za duże jak na możliwe efekty ale i tak jestem pełen podziwu![]()