Jeśli wszystko jest w nim sprawne, a nie komunikuje się z samochodem to trzeba spróbować programowania.
Jeśli wszystko jest w nim sprawne, a nie komunikuje się z samochodem to trzeba spróbować programowania.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No wiedziałem że to tak łatwo nie pójdzietrzeba szukać jakiegoś magika gdzieś blisko.
Widzisz, szkoda że nie mieszkasz gdzieś bliżej Łodzi bo na spotkaniach czasem mam ze sobą kompa i kable więc można byłoby sprawdzić możliwość zaprogramowania Twojego pilota.
Słuchaj do Łodzi mam raptem 45 km więc raczej blisko
- - - Updated - - -
Zwłaszcza że jeżdżę dużo do łodzi też![]()
No to jakbyś miał czas w niedzielę 2 grudnia o 12 to jest spotkanie, na którym będę![]()
Słuchaj, bardzo chętnie bym przyjechał i myślę że 2 grudnia wchodzi w grę jeśli spróbowałbyś to zrobić to niewątpliwie byłbym wdzięcznykwestia tylko ustawienia się na 100% , używasz GG moje to 7841682 ( jestem codziennie przy lapku) ewentualnie kom mój to 510 171 800 Grzesiek.
Witam ponownie
To ja zapodałem ten temat i mam jeszcze pytanie:
W 2007r w 147 po lifcie kluczyk scyzoryk był 2 czy 3 przyciskowy ?
Do 147 piloty zawsze były 3 przyciskowe. Rożnica była tylko taka że prze FL były z diodą a po FL bez.
No właśnie nie, bo widziałem w 147 przed liftem dwa rodzaje kluczyków scyzoryków:
3 przyciskowy
2 przyciskowy ( otwieranie i zamykanie w jednym przycisku i bagażnik w drugim)
A ja widziałem 2 przyciskowe tylko w przypadku 156. Nie licząc oczywiście ofert z allegro gdzie napiszą wszystko - ładnie z tym, że pilot ze 147 działa w 159![]()