Wybić sworznie? Pierwsze slysze...
Wybić sworznie? Pierwsze slysze...
coś źle słyszałeś lub piszesz o czym innym
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
Przy nowych wahaczach żadnego smaru nie ładujesz, a z tym smarem to leczenie syfa pudrem.
chodzi ci pewnie o tuleje metalowe które są umieszczone w gumach wahacza górnego. ja wyciągnąłem je i użyłem smaru grafitowego aczkolwiek możesz smar miedziany lub to co piszesz.
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
nie kombinuj tylko kup cały nowy wahacz
A ja wjechałem przy 50km/h w niewielką dzis dziurę i urwałem górny wahacz,rok temu wymieniałem wszystkie(qap-czy jakoś tak) a tu taka niespodzianka
http://www.youtube.com/watch?v=SjusUbEuAN0
I wiem- miałem kupic TRW to bym może nie płakałA tak szczerze to autko zajefajne ale niestety to studnia bez dna.
a gdzie go masz urwanego? bo on tylko skrzypi?
kup jedną najtańszą sztukę i wymień. ja bym tak zrobił
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Witam,
Nie rozpoczynam nowego tematu, bo widzę że stary już jest... więc do sedna- biorę się za wymianę obu górnych wahaczy i wymieniam na TRW. Czy mógłby mi ktoś rzucić nick z alledrogo kogoś zaufanego kto nie sprzeda podruby, bo zdarza się to nadzwyczaj często. Najlepiej gdyby ten ktoś byłby już sprawdzony.
Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi