Ja kiedys je mialem, ciezko bylo je przykelic bo byly pofalowane i w niektorych miejscach troche odstawaly, ale moze te sa proste![]()
Trzeba zaznaczyć, że ten model progów występuje w dwóch wersjach - średniej jakości za 160zł i tym nic specjalnego nie dolega, da się je bez problemu przykleić oraz wersją tańszą moim zdaniem słabiej wykonaną, na którą rzuca się większość czyli taką za 120zł i mniej. Już gdzieś o tym pisałem na forum - tak to jest jak ktoś chce taniej skopiować produkt nie najwyższych lotów.
P.S. Kiedyś myślałem, że to wszystko idzie z jednej firmy i różnicy nie ma więc po co przepłacać, ale jak się okazuje jednak różnica jest.
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 13-03-2013 o 18:39
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Te listwy są chyba całkiem niegłupie, i cena rozsądna: http://www.tuningallegro.pl/i519-alf...ogowe-gta.html
Podobne nie tak do końca bo są na wysokość wyzsze, ale jak z każdym laminatem - da sie je przerobić wedle własnego uznania jak sie chce.z Potrzebna do tego Maya szklana i żywicą. Reszta to fantazja wykonawcy.
- - - Updated - - -
Te wzorowane na GTA mają ciekawa cenę - pozostaje kwestia jakości. Jeśli nie wystają zbytnio na boki to spoko.
No gdybym wiedział jak na żywo wyglądają i się okazało, że nie wystają zbytnio to bym brał, póki co myślęAgro-tuningu w moim aucie boję się prawie tak bardzo jak rytmu panewkowego w silniku
![]()
Trochę za bardzo wystają na boki.
Ja założyłem zamienniki z allegro. Pamietam pare lat temu dawałem za nie 170zł. Teraz trochę ceny spadły. Ale jak na nie-oryginały całkiem dobrze sie sprawują. Ja je przykleiłem na kleju do szyb. Nie mogę o nich nic złego powiedzieć. Co ważne, nie łamały się czy wyginały... Dlatego dziwię, się że są takie opinie, może ktoś z was miał do czynienia z gorszymi jakosciowo...