hehe to jest wogole auto 2 oswięc z auta 4 osobowego robi sie 3 osobowe) a co do wzrostu, moje 184cm w niczym nie przeszkadza i wyglodnie mi sie jezdzi
hehe to jest wogole auto 2 oswięc z auta 4 osobowego robi sie 3 osobowe) a co do wzrostu, moje 184cm w niczym nie przeszkadza i wyglodnie mi sie jezdzi
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
HeheheNapisał Damian
U mnie było identycznie. Szukałem 156, a trafiła mi się Gtv z 27 tys km przebiegu i w idealnym stanie. Teraz mam dopiero 47 tys przejechane :mrgreen:
Ale wracając do tematu wzrostu i fotela - z tego, co pamietam to po liftingu w 2003 roku fotele montowane są niżej. Więc wyżsi niech szukają auta w nowszej wersji. Dostępne praktycznie tylko na Zachód od Odry ;//
Pozdr!
Piciu
27 tysięcy przebiegu to prawie jak nowe auto :>>Napisał Piciu
hehe ja mam 184 tys przebieguNapisał redzi
![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Są ludzie, którzy przejechali bezawaryjnie TS-em 300 tys km :mrgreen: Wystarczy dbać o autko 8) Zresztą inaczej sobie nie wyobrażam :wink:Napisał aniol_jojo
Pozdr!
Piciu
Dokładnie, ostatnio czytałem że ktoś miał 340 tyś. przejechane TS-em bez remontu i większych problemów. Ja zawsze mówie jak dbasz tak maszNapisał Piciu
![]()
masz 100% racjeNapisał redzi
i staram sie dbac ale coz.. zobaczymy jak to bedzie mam badzieje ze dobrze
Ja narazie zrobiłem coś ponad 8 tysięcy km w pół roku więc mało ale Gtv-ke mam jako auto na weekendy i na wypady raczej i powiem Ci że nie mam co narzekać w sensie powymieniałem co trzeba było i narazie spokój a jak już to jakieś małe pierdołyNapisał aniol_jojo
ale i tak kocham to auto :wink:
dla mnie GTVka jest do jazdy codziennej ale tez nie narzekam chociaz i tak nie jezdze duzo![]()