Dziwny jest ten adapter. I strasznie drogirozumiem że go wpinam jako przedłużkę w ICSa??? Wątpię żeby to zadziałało
![]()
Dziwny jest ten adapter. I strasznie drogirozumiem że go wpinam jako przedłużkę w ICSa??? Wątpię żeby to zadziałało
![]()
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
W 166 idą 4 kable.
To ja poczekam, aż ktoś to rozszyfruje
Bo byłaby to fajna opcja
Nie chce zakładać nowego tematu więc podpinam się pod ten, wiem że szału nie będzie ale czy ktoś poleci mi jakies głośniki do 166 pod icka bez dsp? nie chce radia nowego kupować.
Pozdro
Skoro ICS ma na wyjściu 4x17W to kup cokolwiek co gabarytowo wejdzie ale wątpię aby to coś poprawiłochyba że masz już poszarpane te głośniki.
ale lipa![]()
Tymczasem ja mogę podać niektórym ludziom dane prywatnie do mojego klienta,który zajmuje się zawodowo muzyką,tuningiem sprzętu muzycznego. Facet jest dobry ma zlecenia z USA i nie tylko.
W 40 tys Sanoku można poznać ciekawych ludzi i porządne warsztaty
Oczywiście nie są to tanie rzeczy,ale jak ktoś ma wymagania,docenia najwyższą jakość to chętnie pomogę w kontakcie z Panem Mariuszem.
Pzdr![]()