czyli rezystancja samego przewodu ma być 2kohm... kurde jakoś sporo... chyba powinna być jak najmniejsza... przynajmniej tak mi się wydaje.
czyli rezystancja samego przewodu ma być 2kohm... kurde jakoś sporo... chyba powinna być jak najmniejsza... przynajmniej tak mi się wydaje.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.
Albert Einstein
thx. jutro to ogarne
Ostatnio edytowane przez ssman122 ; 26-12-2011 o 15:31
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.
Albert Einstein
Co ma wspólnego falowanie do filtra weglowego???????(pochłaniacza par paliwa)
Nowy przypadek pozbycia sie falowania.......
Całkowicie przypadkiem....
Zleciłem mechanikowi wymianę wahaczy górnych.Chciał demontować całego MCpersona żeby był dobry dostęp, zaproponowałem zdjęcie nadkoli i wtedy jest miejsce na wyjęcie tej długiej śruby...
Ściągnelismy prawe nadkole i z filtra węglowego były ściągnięte węże, całkowicie nie świadomy poprosiłem o podłączenie przy okazji.
Po robocie (wymianie wahaczy ) jadę testować czy już cisza w zawieszeniu, i jest ok.
Od razu jak wyjechałem z warsztatu zdziwiłem się że AR jakoś inaczej "jedzie" i co najlepsze że już nie faluje!!!!!!!!!!!!!!!
4000/obr -sprzegło-obroty lecą na 850 i stoją a ja mam na liczniku 60,50,30,20,10 km/k szok......
Co Wy na to???
Ostatnio edytowane przez kabanow ; 29-12-2011 o 21:47
Hmm,dla ECU to znowu teraz cos nowego po podlaczeniu wiec pojezdzij troche i zobaczymy czy nie powroci zmora.Ale uwazam ze to dosyc wazny element bo wspolpracuje z tym elektrozawor przy kolektorze i pewnie mogl ssac powietrze poprzez ten defekt.Obejrze u siebie przy jakiejs okazji
czy widac te weze kiedy nadkola sa na swoim miejscu ?
Trzeba zdemontować nadkole....z komory silnika nie ma dostępu
Jak bede miał chwilkę wyciągnę wkład i wymienie na nowy.....bo pewnie ma 10 lat![]()
Ostatnio edytowane przez kabanow ; 29-12-2011 o 22:41
no bo ja byłem na tyle leniwy kiedy wymienialem wahacze,ze nie zdejmowalem nadkoli i nie wiem czy weze sa na miejscu, ale gdyby to bylo tak proste to az zabawne i co wszyscy bysmy mieli pozdejmowane wezyki?