Strona 33 z 34 PierwszyPierwszy ... 232425262728293031323334 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 332

Temat: Zakochanego na zabój rozterki

Administrator ds. zlotów Romeo Avatar LIGAR
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    było sobie 156 SW 2.4 JTD 2001 rok 180 ps...

Domyślnie

Cytat Napisał maras37 Zobacz post
    ale wytłumacz mi z jakich źródeł ty masz informacje ,że on kupił te auto za 6,5 tys...???
    zapraszam do lektury postu nr 317
    Cytat Napisał maras37 Zobacz post
    i nie wiem czemu nie rozumiesz ,że może mnie się bardziej podobać ta srebrna bo mam do tego prawo,,,uszanuj to człowieku
    nie rozumie bo mnie okulary uwieraja ale napewno masz cos w zanadrzu i na tą okoliczność, może jakaś maść albo tarota postawisz ?

aa i zapomniałem dodać:

człowieku!
    Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?

Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html

Użytkownik Maniak resoraków Avatar maras37
    Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

wróżenie to twoja specjalność ,ja nie mam takich zdolności ale ty jesteś w tej dziedzinie jakimś knoperfildem czy cuś... żadne twoje czary mnie nadal nie przekonały Gandalfie szary.. człowieku znaczy się

a i jak bym cię ładnie poprosił podaj mi jeszcze numery jutrzejszego multilotka ....proszęęęę Gandalfie ... bo może już jutro stracisz swą moc....
    Ostatnio edytowane przez maras37 ; 10-04-2014 o 20:58

Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

,,nie rozumie bo mnie okulary uwieraja ale napewno masz cos w zanadrzu i na tą okoliczność, może jakaś maść albo tarota postawisz ?''

bańki se postaw to cię nie będą uwierać ,będziesz wyglądać jak prawdziwy Gandalf....

Użytkownik Romeo Avatar fajf
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto
    AR Spider 2.0TS `97 Hardtop

Domyślnie

obu kolegom proponuje

bo kolejny temat się sypie przez takie gadki
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	5b723cf64f939e563eb0085ebe6fd7e6_original.png
Wyświetleń:	189
Rozmiar:	72.3 KB
ID:	127972  

Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

fajf maść do dupy, temat do dupy, to i moje wpisy do dupy! Ten wątek dawno stał się wątkiem "jaki olej lejecie do swojej alfy". Czego się tu spodziewasz? Że ci napiszę o tym jakiego to zajebistego masz spajdera a jakie ja mam zajebiste TB? Przeczytaj temat a potem proponuj takie wynalazki, no chyba że sugerujesz maras37 że chcesz mu zaaplikować - w sumie daleko do siebie nie macie...

żeby wiec wrócić na właściwe tory napiszę że jestem zawiedziony spalaniem mojego samochodu. W książce jest napisane że pali 13 w mieście a mi wyszło żę 20... Co zrobić ?

Dodano po 3 minutes:

pewnie maras,
    coś wymyśli zaraz
    i przełamie ten marazm
    i zjednoczy wszystkich na raz
    Ostatnio edytowane przez LIGAR ; 10-04-2014 o 21:26 Powód: Dodano
    Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?

Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html

Użytkownik Romeo Avatar fajf
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto
    AR Spider 2.0TS `97 Hardtop

Domyślnie

więc jak do dupy to przestań pieprzyć, a temat umrze smiercią naturalną, a po Twoich tekstach do mnie wnoszę że wszystko zgadza się z powiedzeniem dzwoń głośny bo...

do Admina: prosimy o zamknięcie martwego tematu

Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

Jeszcze jedno hasło jest dobre ,,masz biegunkę ...weź srakostop'' a poważnie ZAMKNĄĆ TEMAT ,bo jak widać już powieści fantastyczne tu zaczynają się dziać w które już też się dałem wciągnąć ,przez Gandalfa ,tego z bańkami..

dobra teraz przemówię językiem bogów...ZAMYKAĆ TEMAT ,bo postawię wszystkim bańki .....ale z piwem.....
    Ostatnio edytowane przez maras37 ; 10-04-2014 o 22:08

Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał fajf Zobacz post
    więc jak do dupy to przestań pieprzyć, a temat umrze smiercią naturalną,
    owszem gadam od rzeczy ale gdzie ja napisałem że mi to przeszkadza, że temat do dupy? Jak widać tobie przeszkadza, bo chcesz jego zamknięcia, zapewne dlatego że mało znasz specyfike tego "kółka wzajemnej adoracji". Mi ten temat wisi, jak i inne nic nie wnoszące, wiec dopasowałem się poziomem do merytoryku tu zawartej.

A w temacie to czujecie różnice jak zalejecie 98 zamaist 95 ? Ciekawe co by było jakby zalać Vpowera?
    Ostatnio edytowane przez LIGAR ; 10-04-2014 o 21:45

Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

ja leje tylko 98 od paru lat,,,ale kiedyś w do opla calibra lałem z początku 95,,,potem 98 i za tą samą kasę wydaną na zupe przejeżdżałem prawie te same kilometry ,z tym ,że ona miała taki magiczny sterownik fabrycznie który miał dwa ustawienia na 98 i na tą mniej szlachetną,niemcy czasem coś mądrego wymyślą,i wiecie że to działało..?od tego odległego czasu leję 98 do każdego benzyniaka ,Vpower leje czasem do gtv i czuję że lepiej się zbiera......

LIGAR tfuuu Gandalf ,,,ten temat to ,,ZAKOCHANEGO NA WYBOJU USTERKI'' czy jakoś tam .pewnie pomyliłes z tym tematem o ekonomi paleniu czy cuś
    Ostatnio edytowane przez maras37 ; 10-04-2014 o 22:14

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Trin
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie/Świdnica
    Auto
    Było Gtv 2.0 JTS, jest 406 coupe 3.0

Domyślnie

Wnoszę tak samo jak Fajf, temat już dawno stał się "wróżeniem z fusów" dalsza dyskusja jest bez celowa i nie wnosi niczego nowego;] dziękuje dobranoc