TO co za moduł za 3 stówki dokupił?
TO co za moduł za 3 stówki dokupił?
sterowanie z kierownicy
Aha..... no to widzę że taczka pieniędzy za samo radio z kamerą.....
no moze i taczka, ale jak kto woli
ja wole miec 6.1 calowe dobre radio z mozliwoscia podlaczenia smartfona jako przenosnej pamieci,
lub jako normalnego telefonu(przez usb lub bluetooth) i korzystac z niego bez obawy o mandaty ( a na zachodzie słono sobie za to życzą )
mam swojego tomtoma z ktorym dotarlismy do celu setki razy i nie mam parcia by radio musialo miec navi,
zreszta jak juz wspomniał ktoś wczesniej, seryjne navi w radiach sa raczej kiepskich lotow i drogie w utrzymaniu. Sa drozsze radia typu blaupunkt ktore maja mozliwosc wgrania automapy, krora zwyczajnie mnie wkurza.. i ten głoś hołowczyca .. wrrrdlatego pozostaję przy tej alternatywie dla chinskiego badziewia, z 3 letnia gwarancją
ja osobiście wolałbym GMS kupić ze tę kasę, gdzie wgrywam automapę lub tomtom ewentualnie sygnic/aureora lub cokolwiek. Dla mnie radio 2din bez navi to lipa z dużym wyświetlaczem. To chyba lepiej było by wybrać radio 1din z szufladką na pierdoły. Wizualnie ten pionek wygląda świetnie jednak bez podstawowej funkcji na czym opiera się radio z dużym wyświetlaczem
Nie no za tyle kasy to raczej nieporozumienie. To tak jakby kupić telewizor i słuchać na nim radia bo też można. Za taką kasę to trochę skąpo tych możliwości ale każdy robi jak uważa.
Właśnie skończyłem montować kierownicę multifunkcyjną w alfie gt do radia gms 6301.
Tak na szybko jakby kogoś interesowało:
sterowanie radiem z kierownicy spokojnie śmiga,przy pożądkowałem wszystkie 8 klawiszy
automapa śmiga ale brak regulacji głośności...krzyczy strasznie, na IGO smiga aż miło i na lark map również,podobno legalna automapa działa oki, osobiście wątpię
Ogólnie samo radio mam od miesiąca i jestem zadowolony.
A i nie potrzeba żadnego modułu dokupować![]()
Ostatnio edytowane przez rob69 ; 11-04-2014 o 19:43 Powód: poprawa
Twierdzisz że obsługa z kiery działa bez adaptera? To jak to podłączasz?
Ostatnio edytowane przez rob69 ; 11-04-2014 o 20:34 Powód: Dodano