Ja też czytałem w instrukcji obsługi że ma ten moduł ale nikt tego nie sprawdził w 159. Może też się da jak w GT. Przełomowa informacja![]()
Ja też czytałem w instrukcji obsługi że ma ten moduł ale nikt tego nie sprawdził w 159. Może też się da jak w GT. Przełomowa informacja![]()
No to ja spróbuję jakoś dokładniej napisać
Z radiem dostałem kostkę iso(powinna być w komplecie) wychodzi z niej 5 kabli , ładnie opisanych zresztą.
Do sterowania radiem jest 3.(key a, key b,grund) podłączasz key a z rca(10) :key b z rcb(11):grund z masa (12).
Brzmi zdecydowanie jaśniej
Aczkolwiek które to są przewody rca (10), rca (11)?
Co do automapy - mam ten sam problem - brak regulacji głośności. Pytanie, którą masz wersję, bo z serwisu GMSa dostałem odp, że niektóre mają błędy, w tym moja (chyba 6.14) i nie będą współpracować...
I jeszcze dwa pytania:
- czy zmieniłeś tło tapety (wg specyfikacji produktu da się)
- czy działa płynna regulacja jasności ekranu (wg specyfikacji produktu powinna).
Pozdrawiam.
- Rafał
Co do automapy to 6.14 i 6.15 sprawdzałem i to samo jest.
Przewody musisz sobie znaleźć opisane na starym radiu albo na kostce wychodzącej z taśmy spod kierownicy (nie wiem czy akurat tak jest w 159).
Tapety zdaje się nie da się zmienić w GMS6301 (ale nie jestem autorytetem raczej)
Płynnej regulacji też nie ma. Jest jasny ,normalny i coś tam nocnego.
Na automapie nie można też wyjść do menu radia.
Ostatnio edytowane przez rob69 ; 14-04-2014 o 13:41 Powód: ps
witam panowie mam GMS 6501 stacja działa idealnie poza radiem, tzn gubi stacje radiowe zastanawiam sie nad separatorem o którym pisane było wczesniej i oczywiscie sterowanie, działa ale nie wszystkie funkcje chyba spróbuje tego knifu o którym pisze kolega rob69
ciekawe czy to tak działa
A którą masz wersję? Próbowałeś tego myku o którym pisałeś mi na prv?
zamontowałem separator. Jest zdecydowanie lepiej, ale szału jeszcze nie ma. Nie wiem jak w mieście, bo ja mieszkam na wsi w terenie górzystym, więc ogólnie z zasięgiem jest ciężko.
Pozdrawiam.
- Rafał
Ktoś podpowie co potrzebuje do zamontowania w 159 radia GMS, oprócz oczywiście samego radia? Jakieś ramki?
Alcesie nie sprawdzalem bo auto jutro odbieram od Cinka, w swieta sprawdze na bank
Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
Bo samochód to nie wszystko