Odsyłam do tematu:
http://www.forum.alfaholicy.org/159_...tml#post853418
A także kolejnych jego postów. Jest tam zawarte rozwiązanie Twojego problemu.
Odsyłam do tematu:
http://www.forum.alfaholicy.org/159_...tml#post853418
A także kolejnych jego postów. Jest tam zawarte rozwiązanie Twojego problemu.
A jakie duże pliki ładujesz? Ja sobie podzieliłem po 10MB sety o nazwach tylko i wyłącznie 001-099.mp3 w 10 folderach i wszystko łyka. Po 6 miesiącach usunąłem wszystkie pliki bez folderów i wgrałem sety bez jakiejkolwiek zmiany nazwy pliku od 20-150MB i czyta ok 70% co i tak jest sukcesemUżywam SDHC 8GB.
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
my tu próbujemy zebrać człowieków żeby kupić se taniej, a oni będą źmiędzić i marudzić
Nie że mam coś przeciwkoale normalnie, wiedziałem i chyba nie tylko ja, że jak się odokopie stary temat zamiast założyć nowy, to się normalnie gorzkie żale i zapytania o dawno kupiony sprzęt zaczną
ktoś się chce dopisać?
1. stawu
2. Bercik
3. Sebek2442
4. dastin
5. zero2
6. NikoBarteq
7. lukosław
8. Naur?
9. dzewo
10. Marcinjtd
11. LoboV
12 Piotrpo
13. Bachus
14. misior82
15. artec
Ostatnio edytowane przez zero2 ; 05-10-2012 o 22:57
Ile jest osób chętnych na wersję VW/SEAT/SKODA/AUDI?? Czy istnieje możliwość dopisania się na taką listę? Kiedy będzie składane zamówienie?
Rozumiem . Potrafię czytać w języku polskim i Angielskim ze zrozumieniem i po przeczytaniu 33 stron wątku widziałem że zamawialiście również inne wersje tejże zmieniarki. Z praktycznego punktu widzenia nie widzę problemu podłączenia się do zamówienia tym bardziej ,że niektórzy również prosili wersję VW... Spytam się więc ponownie czy istnieje możliwość dopisania się do listy pomimo iż obecnie nie jeżdżę Aflą.
Pozdrawiam Arecki
Może mi się tylko wydaje ale mam wrażenie, że już więcej chętnych nie będzie...
dastin niestety ma chyba rację. W dalszym ciągu wydaje mi się, że akcja jest stosunkowo słabo rozpopularyzowana na forum. Przydałoby się info w każdym podforum, ale wtedy będzie bajzel. Najlepsze byłoby pewnie ogłoszenie na samej górze na forum. Ktoś orientuje się czy jest w ogóle takie coś możliwe?
1. stawu
2. Bercik
3. Sebek2442
4. dastin
5. zero2
6. NikoBarteq
7. lukosław
8. Naur?
9. dzewo
10. Marcinjtd
11. LoboV
12 Piotrpo
13. Bachus
14. misior82
15. artec16. KamilP (Honda)
Niestety ostatnio cierpię na brak czasu, dlatego w sprawie 3 tury proszę kontaktować się z forumowiczem Lukasz A.
Rozmawiałem też z kim trzeba i być może pojawią się podwieszone tematy o zapisach w innych działach, a może też baner na stronie głównej.
Ostatnio edytowane przez cuoreventi ; 09-10-2012 o 13:11