i lampy z tyło na żarówkach ??? jaz dawno rozpoczęła się rea LEDów
i lampy z tyło na żarówkach ??? jaz dawno rozpoczęła się rea LEDów
Tak, w 11-letnim Peżocie mam nadal oryginalne żarówki w kierunkowskazach, a w Julce po 3,5 roku padły mi oba boczne. Koszt jednego - 70 zł. Koszt żarówki do Peżota - pewnie jakieś 3,50. To ja chyba jednak wolę zwykłe żarówki.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
To nie są lampy, które będą w gotowym samochodzie, przypatrz się, one mają prostokątny kształt i wyglądają jak z jakiejś przyczepy od Stara. Po prostu nie chcą ujawniać wyglądu za dużo.
Ale zakładając, że to jest już gotowa Giulia to czy nadal by jeździli mułem? http://www.clubalfa.it/4943-alfa-rom...foto-spia.html Artykuł z dzisiaj, zdjęcia też wyglądają na świeże. Zresztą sam muł wygląda na nieco lepiej zrobionego w porównaniu do tego/tych z przed kilku miesięcy.
http://instagram.com/p/wWEziCROvo/
lewy górny narożnik, czarna fura
Paweł Podstolak zalinkował na FB
Pod zdjęciem jest krótka analiza i piszą, że na pewno są to udawane lampy, żeby nie zdradzić designu. Tak samo pisali o przodzie, że też mogli dać po prostu inny grill dla zmyłki.
Co do ostatniego zdjęcia: Chyba za duża jak na 149. Mam nadzieję, że to tylko prototyp, a nie ostateczny wygląd Giuli...
Pozdro,
Bartas
Bartas wiadomo, że każdemu co innego się podoba ale ja uważam, że jeśli Giulia, czy jak tam ona będzie się nazywała, będzie wyglądała jak to coś na zdjęciu to już jest dobrze. Słabe to zdjęcie ale ogólny zarys linii auta jest naprawdę ładny. Takie moje zdanie![]()
bo to pewnie to samo auto ze zmienionym pasem przednimz drugiej strony przecież nie wymyślą od nowa koła. Ale poczekajmy na oficjalną prezentację. Ja wyrażam tylko swoją opinię, taki przód w nowej Alfie mi odpowiada.
Alfa powinna być agresywna wyglądem. Teraz jest moda na ostre auta.