Zdecydowanie, wystarczy nawet na koła popaczeć.![]()
Zdecydowanie, wystarczy nawet na koła popaczeć.![]()
Po Bielsku jeździ bo pewnie testują w Bosmalu.
Znajomy kiedyś tam pracował i opowiadał jak testowali auta, które jeszcze nie weszły do produkcji.
Giulia przed chwilą na węźle Sosnica. Nie zdążyłem zrobić foto. Ładnie się prezentuje nawet w tym maskowaniu!
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez uki ; 16-08-2015 o 16:44
Pomimo braku karbonu, dyfuzora, mniejszej felgi, cywilnego zderzaka, braku lotki na klapie i innym zmianom, ten sedan będzie na prawdę ligę wyżej, jak mondeo, passat, a4, insignia czy bmw3. A dodatkowo jeśli zrobią ludzką cenę, czyli między 130-150 kPLN to tylko BMW będzie realną konkurencją. Opiekuję się od jakiegoś czasu BMW E39 szwagra (sedan) 523i i powiem Wam, że jeśli Giulia zawieszeniem, prowadzeniem, czy luksusem podróżowania dorówna w jakimś stopniu tej becie, to będzie bardzo udanym modelem!
ps. spy-shoty z testów wersji 2.2 Mjet - popatrzcie na tylne zawieszenie - niezależna łapa tylnego wahacza masywna i mocna - powinno wytrzymywać duże przebiegi i przeniesienie sporej mocy.
edit: podstawowa opona 235/50R17 to bardzo duże pole do modów! Będzie elegancko i na pewno nie jeden osobnik włoży 20 cali![]()
źródło fot: http://www.blogdimotori.it/alfa-rome...oto-10368.html
Pozdr.,
L.
Tez zdjęcia to ustawka![]()
W standardowej wersji poskapili nawet na tylny zderzak. Trochę dziwnie to wygląda, ale jak ma być tanio to nie ma miejsca na kompromisy![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Mi tam się widzi prześwit. Co poniektórzy wybredni będą kupować zawieszenie "dzwigające" aby podniesc auto . Choc wydaje mi sie ze testowy diesel jezdzi w budzie/na zawiasie QVki .
Chyba bity był bo lampy tylne źle spasowane![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
![]()
taka sytuacja![]()