Raczej nie, ale ja operuje tylko darmowymi programami.
Raczej nie, ale ja operuje tylko darmowymi programami.
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
To pytanie czy stwierdzenie?
Bardziej bym się czepił poduszki kierowcy, bo jak walnęło to ta na pewno![]()
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Kupiłem ten kabel od Viakena VAG KKL z przełącznikami i połączyłem się z airbag i ABS, czemu nie mogę połączyć się z silnikiem ?
1. Słabej jakości przełącznik
2. Twoje złącze w samochodzie.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
A co oznacza te 12/13 bo tylko to nie jest opisane, a reszta tak?
A jakieś info pojawia Ci się podczas próby podłączenia?
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Jakie info ? Na tym włączniku są opisane np: 1-9 ABS, itd, ale nie wiem co oznacza te 12/13![]()
Na podforum 159, ktoś napisał, że udało mu się podłączyć pod sterownik właśnie na ustawieniu 12/13.
- - - Updated - - -
Info podczas podłączania się pod komputer, no jak mam to prościej napisać?
Wiem też właśnie czytałem, tylko się boję, że jak przełączę na te 12/13 to będę próbował się połączyć z ECU silnika to coś uwale.
Nic nie uwalisz. Próbuj w każdym ustawieniu.
- - - Updated - - -
A tak dla pewności zapytam:
masz tam listę modeli i silników, wybierasz odpowiedni?![]()