Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Temat: Ekologia i ekonomia. Jednym słowem 3.0 V6!

Użytkownik Rowerzysta Avatar olo66
    Mieszka w
    Jasło
    Auto
    alfa romeo 166 3,0 manual 1999

Domyślnie

dwa lata temu Jasło - Mazury,auto pełny stan,średnia 8l w granicach do 110,w tym roku Tarnów -Kraków A4 ,średnia 140 spalanie w trzy osoby 10l,silnik bez gazu,kręcenie na miejscu ok 13,przy tym silniku wyniki dobre.

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Witas
    Mieszka w
    Trojmiasto
    Auto
    Gtv 3.0 2001r

Domyślnie

Cytat Napisał Torino Zobacz post
    Widze zamontowales UKP. Mozesz pokazac fotki jak to wyglada w dzien i opisac wrazenia po uzytkowaniu?
    Dziala na razie dobrze, mam tylko klopot gdzie dac wyswietlacz. Na razie jest jak widac miedzy zegarami i tam mi pasuje najbardziej ale do konca nie wiem czy tam zostanie. Musze pomyslec jak go dac wyzej w daszek ale to znowu przerobka, zywica i nowe obszywanie daszka. Jestem po wstepnej kalibracji zuzycia paliwa ale wyglada na to, ze bedzie idealnie co do krpoelki kupe funkcji, bardzo fajny gadzet i precyzyjny więc warto troche sie pobawic. Pól dnia na instalacje poszlo. Zrobie fotki w dzien i wkleje

Użytkownik Romeo Avatar Tytus9
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo Gtv

Domyślnie

Możesz też dodać ile kosztuje taka modyfikacja i jak to wszytko załatwiałeś ;)

Mieszka w
    Trojmiasto
    Auto
    Gtv 3.0 2001r

Domyślnie

Cytat Napisał Tytus9 Zobacz post
    Możesz też dodać ile kosztuje taka modyfikacja i jak to wszytko załatwiałeś
    http://www.reveltronics.com/pl/produ...-pokladowy-ukp
    Teraz maja promocje za 244 plus instalacjea .ja dalem 200stowki za montaz Kupa czasu poszla na znalezienie sygnalu predkosci kazdy kto zalozy bedzie mial juz problem z kalibracja z glowy bo podam stale wtrysku i prędkosci więc od razu bedzie chodzic dobrze dotyczy wersji 3 litrowej. Instrukcja do sciagniecia ze strony. Napisana troche bez sensu, Mozna duzo prosciej

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

mi pali 1pln/km i ile bym nie wlał to zaraz pojawia się rezerwa Coś czuję, że mam spalanie jak Tomi.

Witas fajne to UKP jakie informacje można mieć na wyświetlaczy w GTV? Oczywiście prędkość, data, godzina, spalanie, ale czy np. temperatura oleju i wody, ciśnienie oleju też jest do uzyskania?
    Born to be wild.

Użytkownik Romeo Avatar Tytus9
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo Gtv

Domyślnie

Ja mam na razie jak Grzdylu- najtańsza taryfa, a jaka przyjemność z jazdy... ;) Aczkolwiek zobaczymy jak będzie po wymianie termostatu.

Mieszka w
    Trojmiasto
    Auto
    Gtv 3.0 2001r

Domyślnie

Cytat Napisał grzdylu Zobacz post
    mi pali 1pln/km i ile bym nie wlał to zaraz pojawia się rezerwa Coś czuję, że mam spalanie jak Tomi.

Witas fajne to UKP jakie informacje można mieć na wyświetlaczy w GTV? Oczywiście prędkość, data, godzina, spalanie, ale czy np. temperatura oleju i wody, ciśnienie oleju też jest do uzyskania?
    mozna , ja mam dodatkowo podłączoną sondę lambda (rysuje wykres tj gora dól zaleznie od stanu sondy) i wyprowadzone kable do temperatury oleju. Sa dwa albo 3 wskazania do wyboru oprocz sondy. Cisnienie oleju ile pamietam tez było mozliwe ale wszystko jest na ich stronie w linku, ktory podałem wiec mozna zobaczyc przyupomnienie o swiatłach, tem wew i zew są termometry w zestawie i menu powitalne. mozna sobie cos wpisav albo jakis grafik zapodać co do spalania to to moja wcale nie jest lepsza jak fantazja poniesie a zwłaszcza po wszystkich modach to sie chce szaleć. Koni, eibach, rozpórka i powerflex i jak by to goscie z fanów 4 kólek powiedzieli auto nie do poznania a Tak swoją drogą zamówiłem uszczelki wokół drzwi Moje są jeszcze bardzo ok ale tak na wszelki wypadek moze kiedyś zabraknąć a ceny niestety tylko do góry. No i Q2 albo Quaife Oba w podobnej a własciwie tej samej cenie i nie wiem który