Dajcie koledzie spokoj dopiero 150tys km przejechane, taki material uzyli
Wracajac do tematu to ramka moim zdaniem wyglada dobrze, od przodu sie wydaje jak by byla z innej parafii, ale pod innym katem juz sie ladnie zgrywa w calosc.
Dajcie koledzie spokoj dopiero 150tys km przejechane, taki material uzyli
Wracajac do tematu to ramka moim zdaniem wyglada dobrze, od przodu sie wydaje jak by byla z innej parafii, ale pod innym katem juz sie ladnie zgrywa w calosc.
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
Pisze na podstawie zdjec u Alcesa fajnie wyglada, oryginalne Navi tez jest troche schowane.
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
tak już kupiłem, ale nowy kluczyk czeka bo ten już denerwuje mnie, choć szkoda mi nowego jak patrzę na ten badziew który się tak niszczy, widocznie ktoś miał brylok i to swoje zrobiło!
A gałkę biegów mam zamiar okleić białym karbonem, tę część która jest obdrapana! Ale to dopiero na wiosnę
Ostatnio edytowane przez marcinq24 ; 12-02-2015 o 19:41
A właśnie, czy montując nieoryginalne radio jest jakiś problem z blue me zestawem głośnomówiącym?
A czy przyciski na kierownicy też stają się zbędne?
Nie da się chyba, że podłączysz dedykowanego chińczyka do AR159 który niedawno się pojawił ale to nie jest sprawdzone.
Po zamontowaniu radia szukasz i podłączasz odpowiedni adaptor działający po szynie CAN i przyciski działają w zależności jaki masz kombajn i jakiej firmy adaptor.
Adapter to koszt 260zł na allegro. Jak pojeździsz po sklepach jest szansa, że wyrwiesz taniej. Najniższa cena jaką usłyszałem to coś około 200zł