Witam, mam zamiar zakupić radio 2DIN, ale nie wiem które będzie w nim ląd nie wygladalo. Głównie zależy mi na wyglądzie i czerwonym podswietleniu. Zapewne nie jeden z was takie ma i z racji tej prosilbym o zdjęcia jak to u was wygląda![]()
Witam, mam zamiar zakupić radio 2DIN, ale nie wiem które będzie w nim ląd nie wygladalo. Głównie zależy mi na wyglądzie i czerwonym podswietleniu. Zapewne nie jeden z was takie ma i z racji tej prosilbym o zdjęcia jak to u was wygląda![]()
Przęśle Ci za 3h JVC kwnt3 z czerwonym podswietleniem
ja też chętnie zobaczę.
W sieci jest kilka zdjęć tego radia zamontowanego w 159.
Również też jest film na yt.
https://www.youtube.com/watch?v=GMPCYUgbIx0
U mnie wygląda to tak jak na załączonym foto, zwykły chinol Peiying 9908
JPG.jpg
Pioneer F920bt kolor podświetlenia możesz sobie sam skomponować w palecie barw ( czerwona ciemna jest identyczna jak podświetlenie w aucie )
Obiecane zdjecie
![]()
Konsolę trzeba zdjąć, wkleić oryginalną ramkę (która jest w komplecie z radiem) w otwór konsoli. Zaszpachlować, przeszlifować, prysnąć. Radio włożyć w konsolę od środka i dopiero całość przykręcić, zamocować w samochodzie. Oczewiście uprzednio podłączając wszystko. Tak to mniej wiecej w wielkim skrócie wyglądało. Dedykowane ramki do naszych Belli niestety szpecą , widać na pierwszy rzut oka , że takie radio z ramką jest nieoryginalne.