Nie musiałem korzystać z porad kolegów bo najpierw wpadłem na pomysł wyciągnięcia tego słomką do napojówzassałem mocno i dało rade
Dzięki wszystkim za pomoc!!!
Nie musiałem korzystać z porad kolegów bo najpierw wpadłem na pomysł wyciągnięcia tego słomką do napojówzassałem mocno i dało rade
Dzięki wszystkim za pomoc!!!
hehehehe to miałeś niezłe ssanie![]()
Noo ba!!przy okazji sprawdziłem swoje pluca i najwidoczniej nie jest tak źle
...czasami banalne sposoby zdają sie byc trafione
![]()
Siema. Auto mi nie pracuje na jeden cylinder na benzynie. Jak przełączę na gaz to chodzi dobrze tylko słychać cykanie cewki ktora będę wymienial nr weekend....moje pytanie jest tego typu. Czy to wtryskiwacz pada lub cos kolo tego...przez walnieta cewkę chyba by tez na gazie nie palił na wszystkie co nie?tak sobie to rozkminiam![]()
Zamień wtryskiwacze miejscami.
Kur*w tylko jak znowu upierdzieli mi sie uszczelnienie wtrysku i wpadnie do komory to pierd***ca dostane...chodzi Ci o to by sprawdzić na kolejnych cylindrach jak będzie?...
Skoro masz na aucie kilka identycznych elementów a nie działa tylko jeden to standardową procedurą jest zamiana miejscami i sprawdzenie czy usterka przeniesie się wraz z częścią.
No jasne. Masz jakiś patent na wyszarpanie listwy tak aby nie upier tych uszczelniaczy?
Wiesz, ja robiłem to wielokrotnie i nie miałem nigdy problemów, w żadnym aucie![]()
W ogóle jesli okaże się ze to wtrysk to gdzie mogę kupic?najlepiej uzywke. Na allegro są same do przed fl żółte a ja mam czerwone....