Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Temat: Ringi RGB

Użytkownik Pasjonat Avatar misiu7911
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    156 19 JTDm byla,159SW JTDm 2007 była:(,147 QV Bianco jest,Passat cc 2011byl. Jest Macan.C5.Berling

Domyślnie

Cytat Napisał mroku Zobacz post
    Ehhh... niestety w końcu agrotunerzy dobrali się też do 159. Naprawdę nie ma już dla was żadnej świętości i chcecie poprawiać geniusz Giugiaro? Rozumiem założyć spojler do passata czy innego "gulfa" albo bodykit do "Syfika" ale BŁAGAM ringi (i to do tego RGB) w 159?!! Brrrr... Przez was będę miał koszmary... To tak jak ubrać Monicę Bellucci w dres i dać tanie wińsko do łapy..
    A dlaczego to rozumiesz? ( chodzi o spojler do passata lub gulfa)
    Widziales spojlerek na alfie kol Alces1? No wlasnie.
    A Monika chyba w dresie tez ladnie by wygladala.A tanie wino chyba wielu z Nas pilo.

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    159 2,4 210

Domyślnie

Spojler do 159 to można kupić z katalogu dodatków (nie wiem czy to ten sam co u Alcesa bo nie widziałem)

Monica Belluci też pewnie czasami chodzi w dresach, każdy pił kiedyś tanie wino za mniej niż 5 zł.... ale Monica Belluci nie pójdzie w tych dresach na premierę Bonda i nie podadzą jej tam wina komandos tylko dobrego szampana. I o to tutaj chodzi.

Zwykłe ringi jeszcze mogę przeżyć, chociaż też zalatuje lekko wsią. To że lampa okrągła to jeszcze nie znaczy że 'prosi się o ringi'. Duży fiat też miał okrągłe lampy... Tutaj jeszcze wersja RGB ze sterownikiem... No błagam. Jeszcze podłącz pod to sygnał z radia, niech zmieniają kolor na podstawie tego co słuchasz (efekt jak w starym WMP)

Raz że to jeden wielki badziew, dwa że jest to zwyczajnie nielegalne - chyba że nakleisz to na zewnątrz lampy, ale wtedy wygląda badziewnie. Trzy... jakość i trwałość średnia. Czytając pobieżnie temat o ringach w dziale niżej widać że trwałość jest żadna. Porównywalna z 'LEDami' z biedronki. Wcale to do 159 moim zdaniem nie pasuje, ale jak ktoś chce sobie szpecić auto.... W Łodzi też czasami widać 159 z dołożonymi LEDami z biedry... z chamsko wyciętymi siatkami by je zamontować na blachach EZG....

Ostatecznie tak jak wam się ma to prawo podobać (póki co chyba jesteście w mniejszości na szczęście ) tak innym może się to nie podobać. Gadka na zasadzie 'jak ci mój bąk śmierdzi to nie wąchaj' jest raczej zbędna.
    Ostatnio edytowane przez hideto ; 26-03-2016 o 17:39

Użytkownik Świeżak Avatar mroku
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    159 Berlina 2.4jtd

Domyślnie

Cytat Napisał misiu7911 Zobacz post
    A dlaczego to rozumiesz? ( chodzi o spojler do passata lub gulfa)
    Cóż to bardzo proste, passat czy inny golf to auta tak nudne i bezpłciowe wizualnie, że założenie spojlera ringów czy innego badziewia nie spowoduje jakiejkolwiek utraty wizualnego polotu gdyż zwyczajnie już go tam nie ma. W przeciwieństwie do wypocin koncernu VAG, Alfa (a już w szczególności 159 czy Brera) moim zdaniem to wizualny majstersztyk i dokładanie takich wynalazków zwyczajnie jej nie przystoi, tak jak wspomniany dres do pani Belucci.
    Ostatnio edytowane przez mroku ; 26-03-2016 o 18:08

Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    156 19 JTDm byla,159SW JTDm 2007 była:(,147 QV Bianco jest,Passat cc 2011byl. Jest Macan.C5.Berling

Domyślnie

Jednym tanie wino smakuje bardziej niż drogi szampanJa bym nie założył ,podobnie jak nie pomalowałbym zacisków na czerwono ale mnie to rybka,Twoje auto zakładaj co chcesz.Tyle ,ze ja właścicieli czerwonych zacisków nie nazywam wieśniakami.Poprostu mają inne poglądy.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar elgritone
    Auto
    916 / 939 / 955

Domyślnie

Jesli mógłbym wyrazić swoje zdanie to nie podoba mi się to ani trochę. A to co proponujesz wygląda mi na tani zestaw z aliexpres. Co gorsza rozkleisz lampe wsadzisz tam te ringi, lampa zaraz zacznie Ci parowac przestanie to działać i zostaniesz i bez ringow i z zepsuta lampa. Ale oczywiście mogę się mylić.
    Ostatnio edytowane przez elgritone ; 26-03-2016 o 18:04

Mieszka w
    Jarocin
    Auto

Domyślnie

Ciekawe co o tym dresie myśli Monika,Kurcze jestem pod wrażeniem.A w czym przystoi spać Monice?Pewnie tylko nago.

Użytkownik Świeżak Avatar mroku
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    159 Berlina 2.4jtd

Domyślnie

Pani Monika zapewne ma w dupie nasze dywagacje gdyż jak podejrzewam ma doskonale wyrobiony gust estetyczny i ringów do Alfy by nie na pewno nie założyła Przecież nikt tu nie nawołuje do ustalenia kary więzienia za oszpecenie swojego auta. "Róbta co chceta" ze swoimi autami. Po prostu tylko później nie dziwcie się że wasz samochód będzie budził jedynie politowanie.
    Ostatnio edytowane przez mroku ; 26-03-2016 o 18:18

Moderator Quadrifoglio Verde Avatar magil
    Mieszka w
    LHR
    Auto
    Nuova Bravo, 159

Domyślnie

Zróbmy do tematu sondę.
    Wieśniactwem bym tych ringów chyba nie nazwał. Ale brakiem dobrego smaku jak najbardziej. Na pewno taka Alfa będzie się na drodze wyróżniać. W negatywnym tego słowa znaczeniu.
    159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10

Mieszka w
    Jarocin
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał mroku Zobacz post
    Pani Monika zapewne ma w dupie nasze dywagacje gdyż jak podejrzewam ma doskonale wyrobiony gust estetyczny i ringów do Alfy by nie na pewno nie założyła Przecież nikt tu nie nawołuje do ustalenia kary więzienia za oszpecenie swojego auta. "Róbta co chceta" ze swoimi autami. Po prostu tylko później nie dziwcie się że wasz samochód będzie budził jedynie politowanie.

Pewnie by nie założyła,pytanie czy jeździ 159

Użytkownik Rowerzysta Avatar mamel
    Auto
    AR 159 1.9 JTDM 8v

Domyślnie

Co do mniejszosci będącej za ringami - proponuje wejść w temat o ringach, gdzie jest chyba z 50 stron i z tego co tam widziałem to większość jest za, także zdania są podzielone i mi jest to obojętne czy ktoś sobie założy czy nie. Ja osobiście nie mam ale gdyby był jakis porządny i dobry zestaw ze sensowne pieniądze to bym założył. Ten z olx niestety porządny nie jest, bo rozmawiałem ze sprzedającym i wychodzi na to, że to się niestety nie nadaje, bo jest niewygodne... Jak ktoś nie chce, to nie zakłada, jak ktoś chce, to zakłada. Ciekaw jestem jaka by była reakcja gdyby tutaj ktoś wrzucił fotę 9 z różowymi lampami i różowym środkiem (gdzieś kiedyś taką widziałem). To jest wg mnie masakra i ringi przy tym to jest nic