u mnie na jeb... przepływce i sondzie było max 12l/100
wiec to raczej nie to przy twoich 28
druga sprawa - co to za metoda zalać 6 litrów i jechać do końca ? może było jeszcze ze 4 L ale pompka już nie zassała ?
zalej full , zrób100km , zalej ful
u mnie na jeb... przepływce i sondzie było max 12l/100
wiec to raczej nie to przy twoich 28
druga sprawa - co to za metoda zalać 6 litrów i jechać do końca ? może było jeszcze ze 4 L ale pompka już nie zassała ?
zalej full , zrób100km , zalej ful
A czujnik temeperutyr masz w porzadku?? Moze caly czas na ssaniu jezdzisz
ale słuchaj jade samochod zgasł... koniec paliwa leje 6l samochod znow zgasł. koniec paliwa wiec wiem ile przejade na 6l prosta sprawa nie moze oszukac o 4 bo gdzie te 4 by były![]()
Szykuj kasę na nową pompkę powoli, bo Twoich metod to ona długo nie wytrzyma![]()
nie wazne sa metody wazne ze to jest sprawdzone xD i wiem ile pali... tylko jestem ciekawy ile według ciebie "bocian" pali 1.8 jezeli na niesprawnej przepływce i sondzie palił 12 to jak wszystko ok to ile pali ;>??
Mi pali w granicach 12 13l na 100. Mam wymieniona przeplywke i sonde. Przed wymiana w sumie nie byllo wiekszej roznicy w spalaniu jedynie tylko to ze auto było bardziej zamulone
no to u mnie wychodzi jak dobrze sie policzy ze pali tak 20l no troszke wiecejale spalanie było takie duze od poczatku poprzedni własciciel tez mowił ze duzo palił tyle ze nie powiedział ile
i czy może być to wina nie oryginalnej przepływki?
Tak, może to być wina chińskiej przepływki.
Spróbuj ją odłączyć i sprawdzić ile wtedy pali
To mi gazu pali 12.5 l , benzyny 10 l (w cyklu 70% miasto 30 % trasa)