sorry o Ti mi chodziło heh
Są satynowe. Bierz takie do czarnej, idealnie pasują.
Dziś pytałem o nakładki w Carserwisie na 1-go Sierpnia. Miły Pan poinformował mnie, że owszem mają takie nakładki na stanie, ale w cenie...215 pln za sztukę ! Mówię, że to niemożliwe, że to pewnie cena kompletu, ale Pan uparcie twierdził, że komplet kosztuje 430 pln...Zadzwoniłem do Dukiewicza - tam nakładki są oczywiście w cenie 224 pln za komplet.
Ten Carserwis to padnie kiedyś...
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"
Dziś dzwoniłem do Ganinexu w Katowicach - kpl lusterek chrom błyszczący kosztuje 230zł brutto, ale z katalogu akcesoriów Giuletty. Pytanie, czy na pewno nakładki lusterek z Giulietty będą pasowały do 159? W Katowicach potwierdzają, natomiast w Bytomiu w Turze zaprzeczają sugerując się opinią Fiata/Alfy Romeo z Bielska Białej (chyba największy salon na południu Polski). Chodzi mi o te nakładki z katalogu:. PS - korki wlewu oleju i paliwa wyglądają bardzo zacnie. Próbował już ktoś spasować je w 159?
Nakładki z Giulietty pasują do 159. I o ile się nie mylę to od Mito również.
No właśnie jak oglądam na allegro to na dwóch aukcjach jest zawarta informacja, że pasują do 159, Giulietty i Mito. Ale czy ktoś osobiście kupował nakładki np. w salonie z Giulietty/Mito i zamontował je w 159? Nie chciałbym się niemiło zaskoczyć tym bardziej, że będzie to prezent urodzinowy![]()
Będą pasowały. Kupuj.