Ojej maskara. Strasznie szkoda auta. Współczuję tej przygody. Trzymam kciuki, mam nadzieję, że uda ją się odratować.
Ojej maskara. Strasznie szkoda auta. Współczuję tej przygody. Trzymam kciuki, mam nadzieję, że uda ją się odratować.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
[*] Mam nadzieję, że trafiła do Krainy Wiecznie Młodych Aut.
I Twoja droga Kasia kosztowała Cię ładnych pare tysiecy. Sorry za zgryzliwy i cyniczny ton, ale właśnie takie jest życie. Kobiety zawsze kosztują nas wiele, a czasami zbyt wiele. Wiem co piszę. Piszę z własnego doswiadczenia. Może się komuś wydawać, że jest to zbyt daleko idąca wycieczka osobista. Nie, to czysta ludzka życzliwość. Odbuduj swoje marzenie i ciesz się nim jeszcze przez długie lata na przekór wszystkim.
Pozdrawiam.
I jeszcze z jakim hasłem![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
oj przykra sprawa, wspolczuje kolego...
---------- Post dodany o godzinie 11:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:55 ----------
a ten filmik tak za serce sciska.... jak ja Ci wspolczuje...
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Szkoda autkaŁadnych 164 na ulicach coraz mniej...
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
tez bym ryczal jak dziecko.....
Przykra, i głupia sprawa...
Jedyny pozytyw tej historii jest taki, że już chyba zawsze będziesz pamiętał, że auto się zostawia na ręcznym albo na biegu...
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Paskudna sprawa :/
Mam nadzieje że uda przyrwócić Ci się ją do żywych. Trzymam kciuki. Daj znac czy się udało.