Witam. Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na pytanie.
Czy sprężyny od Sportpacka dedykowane do TS 1.6 1.8 2.0 lub 2.5 V6 podejdą do 1.9 JTD.
Są jakieś różnice czy pasują bez problemu ?
Witam. Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na pytanie.
Czy sprężyny od Sportpacka dedykowane do TS 1.6 1.8 2.0 lub 2.5 V6 podejdą do 1.9 JTD.
Są jakieś różnice czy pasują bez problemu ?
Jeśli chcesz wieś tuning - podejdą.
Innaczej nie radzę, bo te sprężyny liczone były na inne obciążenie więc auto nie będzie się zachowywało tak jak powinno.
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Witam. Ja z pytaniem o sprężyny i amory do sportwagona. Czy ktos ma założone sprężyny Eibach-a sportline ? Czy do tego można wsadzić amory bilsteina B6 czy juz bardziej B8 ?
Witam ja też mam problem z doborem sprężyn do sw 2001 2,0 mam chyba jakiegoś sport paca nie jest to nivomat chcę kupić amortyzatory i sprężyny tylko nie wiem jakie ?
Jak masz sport pace to gratuluje, jesteś pierwszy
A tak na serio jeżeli chcesz pozostać przy charakterystyce Sportpacka to masz do wyboru sprężyny Sportpack (-20mm) i do tego dedykowane do SP amorki (np. Magnetti Marelli 5798G -tył bądz zamienne) ewentualnie jakieś sportowe zestawy markowych producentów. No chyba że idziesz w kanapową serię to wtedy kwestię wyboru masz poruszoną w wielu tematach na forum![]()