Słuchajcie - napisałam do kolegi Amigasa, on ma firmę z częściami do AR, części wysyła - miewa dobre rabaty w ASO. Może odpowie, jeśli może załatwić taniej.
Słuchajcie - napisałam do kolegi Amigasa, on ma firmę z częściami do AR, części wysyła - miewa dobre rabaty w ASO. Może odpowie, jeśli może załatwić taniej.
no dobradzięki wielkie
majka gdzie to się tak ładnie dodaje do koszyka? można to zamówić przez neta?
czy te wszystkie zaciskacze wykorzystam raz jeszcze podczas wymiany? bo się chce sam za to zabrać
//edit: dzięki Majka - jakby dało radę, każdy grosz się liczy przed świętami ;D
Co prawda nie Majka tylko cuoreventi...
Ten program nazywa się ePer czyli katalog części zamiennych z którego korzysta każde ASO.
Dlatego też ASO może sobie dodawać do koszyka i zamawiać
Tu masz ePer w wersji elektronicznej http://www.fiat-bg.com:7080/navi?KEY=STARTUP
@cuoreventi majka mi się dwoi i troi w oczach ;D w każdym razie Tobie też wielkie dzięki!
czyli ja jako Jan Kowalski zamówić sobie przez neta tego nie mogę? ASO narzuca sobie jakaś dodatkową marżę jak od nich na miejscu kupuje?
Z mojego lokalnego doświadczenia wynika że cena w ASO może się różnić w zależności które to jest ASO
Np w Szczecinie jest ASO Alfa/Fiat/Lancia które jest droższe od ASO jedynie Fiata.
W każdym razie rura nie powinna być droższa niż 250zł. Co najwyżej tańsza.
Ja tylk odopisze w sprawie rurki, moge Ci urwać z niej z 10 % raptem bo część poza regularny rabatemjezeli to cos pomoze wal jak w dym na priv
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
dzięki wielkie, zamówiłem w ASO - 200 zł bruttonie wiedziałem, że w ASO można coś taniej kupić ;D
w piątek wymienię iw stawie nowe wyniki. Słuchajcie, robić ten reset parametrów adaptacyjnych po wymianie? to na pewno jest bezpieczne?
Jedź do Pabla jak samemu się boisz.
Pierwsza i najważniejsza zasada to trzymać się poleceń wyświetlanych na ekranie.
Nie wierzysz mi nadal, że trzeba zrobić reset?![]()
I … co za dwoi się, troi w oczach? Na moim obrazku był „koszyk”, heh – zawsze jestem bez czapki![]()
no dobra, pokombinuje. Taki reset to robi się tylko przyciskiem? bo mam taką funkcje w fiatECUScan.. czy tak jak gdzieś czytałem odłącza się akumulator i jakieś inne zabiegi..
sorry za głupie pytania ale nigdy się do tego nie zabierałem![]()