Kolega nie odpisuje, więc najprawdopodobniej nie ma jak prowadząc swoją bellę, hm?![]()
Odnośnie kolegi Pawła pieniącego się nt. AR, to poruszył na forum temat swojej Belli, w którym to pyta o napięcie na kostce od regulatora ciśnienia paliwaA więc jakieś kroki poczynił
Nie zwróciłem uwagi kiedy założył wątek, a teraz nie będę szukał po piszę z telefonu i nie chce mi się szukać
![]()
Em, chodziło mi bardziej o kolegę z pierwszego posta, który pojechał tą 156 kupić.
Wiem o kogo Ci chodziło
Ale wspomniałem o pieniaczu, że jednak da się uruchomić AR![]()
no wiec nie pisałem, bo widziałem, że temat w chwile nabił się na 4 strony, a palcem W CZASIE JAZDY ;] nie chciało mi się rolować.
Auto dojechało do domu tj. z Płocka do Szczecina jednym tchem ... prędkość przelotowa 100km/h w porywach do 175, fotoradarów 0
Co do auta, to gość który sprzedawał sprawiał wrażenie fajnego i szczerego, sprzedawał bo na podjeździe miał już BMW X5 w następstwie alfy
Auto w 2009 roku przyjechało do Polski z przebiegiem 164tys, potwierdza to dość dużo papirologi serwisowej z Belgi, wiec jako tako można w to uwierzyć
...autem przez 3 lata "jeździł" jego szwagier który to jest kierowcą TIR'a, wiec auto stało więcej w garażu niż jeździło,
odsprzedał 3 miesiące temu Alfe z uwagi na potrzebę szmalu na studia syna ...taka oto historie dostałem, jak było naprawdę...wszystko trzymało się kupy i było w miarę wiarygodne.
auto nie było jakoś specjalnie picowane, po prostu gość miał pasje i o nie dbał
Jakieś 200km przed Szczecinem na mocno osolonej drodze z tyłu auta zaczął co jakiś czas dobiegać świergot, coś jak świerszcz, podczas skręcania cichł,po paru km przestał
Alfa tak dyskretnie daje do zrozumienia o łożyskach? czy może to jakiś specyficzny objaw usterki zawieszenia?
aha, utargowałem prawie tysiaka, poszła za równe 7000
ps. Corsa A 2.0 GTE
![]()
Ostatnio edytowane przez kerni ; 08-12-2012 o 22:50
gratuluję zakupu, dbaj o nią jak o swoje dziecko a odwdzięczy się tym samym![]()
a pieniacz się spienił bo nikt mu nie odpowiedział?;P było trąbić głośniej, widocznie nikt nie zauważył![]()
No to gratulacje i witamy w rodzinie.Oby sprawiała jak najwięcej przyjemności.
Rozumiem, że pochwalisz się na wiosnę na jakimś spocie....
Więcej tutaj http://www.forum.alfaholicy.org/zach...sie_warto.html
Gratuluję zakupu![]()