Jak się chciało mieć auto z xenonem, to kupujcie lepiej doposażone wersje a nie później się okazuje, że pół Polski jeździ na zenonach i myśli, że jest lans...
Sam kiedyś miałem i szybko zdanie zmieniłem... Poza tym... Załóżcie sobie wszyscy te magiczne, podarowane od Boga HID'y i zobaczcie jak wygląda Wasz bubel za 200 zł a jak wygląda oryginalny xenon z samopoziomowaniem i spryskami. Ciekawe, który z tu wypowiadających się Panów chciał być taki dokładny i założył do swoich chińskich podróbek sampoziomowanie? No raczej się nikt nie znajdzie, bo jak "xenon" można mieć już za 200 zł to po co myśleć o czymś wiecej... uj, z tym, że w trasie świecicie jak choinka, oślepiając wszystko i wszystkich dookoła, jak w sumie, to macie git xenonKiedyś xenon był dla wybranych i też świadczył o klasie samochodu. Teraz też świadczy.. ale oryginał.. bo HID jak dla mnie świadczy o ograniczonym myśleniu kierowcy o innych uczestnikach drogi.
HID'y to jest typowy wynalazek dla Polaków.. jak zrobić z normalnego auta, full wypas limuzyne. Tyle ode mnie, mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem.
Pozdrawiam serdecznie