Strona 40 z 1566 PierwszyPierwszy ... 303132333435363738394041424344454647484950901405401040 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 15656

Temat: Alfa Giulia- 2015

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

Co wy z tą agresywnością. Agrestywne to jest audi z tymi dziwacznie powykrzywianymi ledami i niech sobie takie będzie - agresywne ale brzydkie. Alfa ma być gustowna bo to włoskie auto, ma mieć smak ale i smaczki. Niech będzie efektowna i niebanalna ale nie tandetna w designie.

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Jakoś 159 potrafili zrobić agresywną i piękna zarazem. Ale dzięki temu wielu niemcolubnych aż świerzbi jak widzą 159. O pozostałych autach z ostatniej/bieżącej oferty tego powiedzieć nie można. Co oczywiście znajduje odzwierciedlenie. Widelca zrobili nieźle, nawet bardzo. Poprawili się w stosunku do ostatniego Q. I co? od razu widać efekt zachwytu. Gdzie poprzedni model Q delikatnie mówiąc - nie powalał....
    Ale tak jak wspomniałem. Może mi się wydaje ale takie mam zdanie na ten temat. I nie chodzi o to żeby auto było pożerające, ale oby nie było dziecinno babskie.....

Użytkownik Rowerzysta Avatar qooba
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    było 159 SW 1.9 JTDm 16V, jest skoda, będzie Giulia :)

Użytkownik Rowerzysta Avatar Haveblue
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    Maserati Ghibli SQ4

Domyślnie

Powiem Wam jak ta agresywna sylwetka się sprawdza na drodze.

Nie tak dawno jeszcze jeździłem 159 Q4 3,2V6, teraz jest prowizorka Sedici 2,0MultiJet. Jeżdżę dokładnie tak samo teraz jak i wcześniej - bez szaleństw i bez zbędnego przekraczania prędkości na trasie.

Wcześniej większość samochodów nie miała problemu ze zjechaniem mi z drogi kiedy wyprzedzałem, Teraz, kiedy do wyprzedzania zbiera się Sedici, to jest albo przyspieszanie i dotulanie się do środkowej linii albo (w najlepszym przypadku) całkowita obojętność.

Użytkownik Fachowiec Avatar AirAjti
    Mieszka w
    Lubin
    Auto
    Była 159 Berlina 2.4JTDm '06... aktualnie Tipo 1.4T-Jet z fabrycznym nadtlenkiem gazu

Domyślnie

Każdy zjeżdzał bo chciał obejrzeć jak wygląda tył
    Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel

"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond

Użytkownik Maniak resoraków

Domyślnie

Cytat Napisał .Andrzej. Zobacz post
    156 była ładna, 156 po licie wyszła jeszcze lepiej. 159 nadal wygłada super .

fajnie to napisaleś
    zgoda
    dodam jeszcze, czekając na Julię, ze w Motorze nowym jest nowa... Alfetta, podobno nastepca 166 a w 1978 roku, dotarłem do takich danych, Alfa Romeo sprzedała 222 tysiące samochodów.
    No a dziś, pięć razy mniej, tak?
    Ileż można czekać)))))

Użytkownik Fachowiec Avatar ris
    Mieszka w
    KRK
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0

Domyślnie

Cytat Napisał Haveblue Zobacz post
    Powiem Wam jak ta agresywna sylwetka się sprawdza na drodze.

Nie tak dawno jeszcze jeździłem 159 Q4 3,2V6, teraz jest prowizorka Sedici 2,0MultiJet. Jeżdżę dokładnie tak samo teraz jak i wcześniej - bez szaleństw i bez zbędnego przekraczania prędkości na trasie.

Wcześniej większość samochodów nie miała problemu ze zjechaniem mi z drogi kiedy wyprzedzałem, Teraz, kiedy do wyprzedzania zbiera się Sedici, to jest albo przyspieszanie i dotulanie się do środkowej linii albo (w najlepszym przypadku) całkowita obojętność.
    Dokładnie tak. 159-tka ma to coś co ściąga innych z lewego pasa jak zobaczą 9-kę w lusterku. Giulietta wg. mnie jest przekombinowana z przodu (szczególnie światła) i nie ma już takiego uroku. Jakoś mam przeczucie, że Giulia w najlepszym wypadku będzie wyglądać jak Seat ...(z przodu) Widziałem kilka konceptów , które były nieziemskie. No ale pewnie finalna konstrukcja nie będzie porywająca. Przykład Insygnii ludzie weszli w ten samochód (cena, wygląd , komfort. ) Opel miał powody do zadowolenia jeśli chodzi o sprzedaż. No ale cóż tak sobie gdybam...

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

Cytat Napisał ris Zobacz post
    Dokładnie tak. 159-tka ma to coś co ściąga innych z lewego pasa jak zobaczą 9-kę w lusterku. Giulietta wg. mnie jest przekombinowana z przodu (szczególnie światła) i nie ma już takiego uroku. Jakoś mam przeczucie, że Giulia w najlepszym wypadku będzie wyglądać jak Seat ...(z przodu) Widziałem kilka konceptów , które były nieziemskie. No ale pewnie finalna konstrukcja nie będzie porywająca. Przykład Insygnii ludzie weszli w ten samochód (cena, wygląd , komfort. ) Opel miał powody do zadowolenia jeśli chodzi o sprzedaż. No ale cóż tak sobie gdybam...
    Ja nie mam takich ambicji żeby na mój widok wszyscy uciekali z lewego pasa.
    159-tką możesz sobie porządzić na lewym pasie do czasu pojawienia się co lepszego Audi albo BMW co na A-2 trwa do około 10 minut.
    Po tym czasie Ty zjeżdżasz z lewego

Użytkownik Romeo Avatar .Andrzej.
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    wiele

Domyślnie

Wg mnie tu nie chodzi o ambicje, ale o reakcje innych użytkowników dróg. Tak więc śmiem twierdzić iż jazda 159 wiąże się ze "wzrostem uprzejmości" ze strony innych kierowców, ot i tyle

Użytkownik Fachowiec Avatar ris
    Mieszka w
    KRK
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0

Domyślnie

Cytat Napisał Luke77 Zobacz post
    Ja nie mam takich ambicji żeby na mój widok wszyscy uciekali z lewego pasa.
    159-tką możesz sobie porządzić na lewym pasie do czasu pojawienia się co lepszego Audi albo BMW co na A-2 trwa do około 10 minut.
    Po tym czasie Ty zjeżdżasz z lewego
    Nie chodzi o ambicje, po prostu przód 159-ki powoduje, że ludzie zjeżdżają z lewego pasa.
    Poza tym nie ma się co porównywać z 300 lub więcej konnymi samochodami.

Cytat Napisał .Andrzej. Zobacz post
    Wg mnie tu nie chodzi o ambicje, ale o reakcje innych użytkowników dróg. Tak więc śmiem twierdzić iż jazda 159 wiąże się ze "wzrostem uprzejmości" ze strony innych kierowców, ot i tyle

No właśnie - reakcja