Dziś bella otrzymała nowe buciki 4 sztuki, Giugiaro Design. Vredestein 225/50/R17 98Y Ultra Cento.
Dzisiaj przymocowałem na nowo tylne lampy w mojej 145. Prosiła się o to, bo już odpadały.;-)
Dziś wypełniałem lakierem rysę, którą zrobił jakiś cham.. Dziwna sprawa, lakier fabryczny 331/A (odczytany z naklejki) taki też dorobiłem... niestety różni się od oryginalnego![]()
Lakier na samochodzie wypłowiał, strzel polerkę może nie będzie tak widać.
A ja dzisiaj z zamiarem wyczyszczenia pozostałości kleju na tylnej szybie po naklejkach z salonu wymontowałem praktycznie cały tyłCzyli kanapę, półkę tylną i osłonki słupków które też wyprałem, w końcu są białe
![]()
a ja wymieniłem dzisiaj sobie plastikową osłonkę słupka podtrzymkę półki tylnej, gdyż stara została uszkodzona podczas transportu drzwi;] (pękła w połowie) teraz przynajmniej wszystko normalnie wygląda;]
Ja zamówiłem sobie pare gadżetów do samochodu, które dostałem dziś i wczoraj. Naklejki AR, ale najważniejsza rzecz, to lotka na tylnią klapę, której mi brakowało. Polakierować i będzie można montować![]()
Przyciemniłem dziś tylne, boczne szybki i wyczyściłem sobie kokpit :-) Jutro będę przyciemniał tylną szybę![]()
Wymieniłem żaróweczki podświetlania pokręteł klimy i zamontowałem CB.