Ja zrobiłem na Lemforderze ok 12 kkm i jeszcze cisza.
Ja zrobiłem na Lemforderze ok 12 kkm i jeszcze cisza.
Założyłem Lamfordera... jest sztywno ale skrzypi jak stary tapczan. Przy szybkiej jeździe cisza, słychać go w mieście przy powolnej jeździe.
Rano przy 8-13 stopniach również cisza całkowita, dopiero przy temperaturach około i powyżej 20 stopni zaczyna znów skrzypieć.
Reklamować czy "się wyrobi" ??
Co za ku**a szmelc w tych czasach sprzedają :/
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Ja założyłem ostatnio lemfordera tym razem z lewej strony i cisza od początku. Z prawej też mam lema ,zrobione 12kkm i też cisza. Także jestem zadowolony jak do tej pory.
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Kupowałem z naszego sklepu oba.
Ja założyłem prawy górny Lemforder, od początku trzeszczał i skrzypiał, Zwłaszcza przy ruszaniu i manewrach przy małej prędkości. Teraz mam przejechanr około 3 tys. km. i jest lepiej, ale nie idealnie.
Myślisz, żeby reklamować? W d**ie mam coś takiego, że wywalam kase, żeby w kabinie był tak samo irytujący dźwięk jak przed wymianą.
Owszem, sztywno jest, ale to "tylko" połowa sukcesu.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
Ja bym reklamował.
Na podstawie mojego doświadczenia - nie, nie "wyrobi się".
Wahacz zachowywał się u mnie identycznie jak Twój, był sztywny, ale skrzypiał jak stary tapczan.
W moim przypadku reklamacja uznana, ale co z tego, skoro otrzymałem nowy wahacz, który skrzypi tak samo?
No i właśnie boje się, że w kółko będę dostawać tak samo skrzypiący szmelc... Lich, walczysz dalej?
Przeliczyłem i dałem sobie spokój...
Aktualnie czekam na przesyłkę z oryginalnym wahaczem i liczę, że będzie dobrze.
470 zł za oryginał w porównaniu do 310 zł za Lemfordera - zakup zamiennika to dla mnie skóra nie warta wyprawki.
Widocznie trafiacie na podróby lema bo ja jestem zadowolony a daje za niego 270zł