Generalnie dałoby się przerobić tak żeby działało przewijanie piosenek. Ale przydałby się jakiś mikrokontroler bo na przekaźnika to by mi małą szafka wyszła![]()
Generalnie dałoby się przerobić tak żeby działało przewijanie piosenek. Ale przydałby się jakiś mikrokontroler bo na przekaźnika to by mi małą szafka wyszła![]()
W poliftach jest : mute, do przodu piosenka, do tylu, glosniej, ciszej i 6 przycisk jest pusty. W ogole nie mozna chodzic po menu itp.
To nie macie lepiej![]()
Ja po menu chodze bardzo rzadko, za to przerzucam piosenki co chwile![]()
Panowie dokładałem dziś multifunkcje i bahhhhh.... Wszystko zrobiłem ok, wszystko działało, podczas składania tzn gdy wpychałem icka radio przestało grać i pojawiło sie takie coś jak na zdjęciu. Wyciagnięcie icka, reset, podłączenie od nowa i znowu to samo. Przełącza pomiędzy zakładkami audio, navi, tel itd. natomiast wogóle nie reaguje na nic w audio, nie widzi kasety która jest, nie widzi stacji, napisane że no CD a audiostrada podpięta, nie widzi dsp w setingsach. Wygląda mi to na coś z softem. Macie jakieś sugestie?
Poprawka. Klime mam na OFF i nic nie mogę zrobić...
Znalazłem podobny temat ale u mnie nic z niego nie wynika http://www.forum.alfaholicy.org/166/...highlight=icsa
Ostatnio edytowane przez maziarek1 ; 05-08-2015 o 18:28
Mi to wygląda na standardowy brak zasilania lub połączenia z modułem radia. Taśma między segmentami, albo bezpiecznik.
Już zdiagnozowane, marek bezpiecznik, pod kierownicą 4 i 7 są od icsa prócz tego za nim z tyłu, poszedł czwarty.
Pewnie przez przypadek jakąś zworę zrobiłeś i dlatego.
wkładajac icka przygniotłem kabelek dołozony od kierownicy przerwało izolację i zmasowało o kieszeń.