Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy 1234567891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 106

Temat: Alfa 156 GTA

Użytkownik Alfista Avatar Andrzejsr
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    156sw 2.5V6, 166 3.2V6, 156 2.0TS 'cup'

Domyślnie

Co do design'u to powiem wam, że kiedyś przed laty GTA wydawała mi się zbyt ostentacyjna i przesadnie wyzywająca. Ale po latach się broni świetnie. I sportwagon i berlina.
    Zwłaszcza na tle przemijających sylwetek wydziwianych bez stylu typu type-Ry civic itp. Z ty, że te drugie się bronią skutecznością na torach. Tu GTA polega na całej linii, co by jej nie ładować jako amory, a Q2 też cudów nie zrobi przy tej masie i jej rozkładzie. Ale na ulicę - super. Jedynie te przecierające się boczki-kanty foteli rażą. No ale ujdzie, siedząc nie widać, a trzyma lepiej niż standardowe fotele 156 (które prawie nie trzymają nic z kolei) .

Użytkownik Pirat drogowy Avatar coxu
    Auto
    Megane 3RS CUP-S

Domyślnie

ja też bym Q2 nie gloryfikował za bardzo. fakt troche pomaga na mokrym, ale jak się przesadzi to i tak jest wyjazd na zewnątrz. ciężki przód robi swoje.
    ja założyłem bardziej ze względów profilaktycznych, żeby wyprzedzić awarie seryjnego dyfra.
    boczki się wycierają, szczególnie w takim przypadku jak ja - nie za duży wzrost i tendencja do bliskiego siedzenia z oparcie praktycznie 90stopni - lubię tak.
    Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.2016)
    Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał squadracorse Zobacz post
    Działamy coś w sprawie zamiany czy mam sobie odpuścić?
    Nieee, nie zamieniam za 2.4
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Mieszka w
    w drodze tu i tam woj. łodzkie,Mediolan,Genua,Como
    Auto
    włoski

Domyślnie

Cytat Napisał kylo1986 Zobacz post

I Szerszeń ma rację tu 99% gatki o zakupie GTA kończy się bujaniem w obłokach. Zreszta podobnie jak wstawianie kompresorów itd.
    święte słowa
    to samochód dla realistów nie marzycieli i kupuje się go sercem a nie rozumem
    ale jak już jest to ten gang daje poczucie wolności

Użytkownik Maniak resoraków Avatar squadracorse
    Mieszka w
    Nowy Tomyśl / Poznań
    Auto
    JEST: MiTO1.4 95KM, 156GTA, JEEP COMMANDER. BYŁA: 156 1.9jtd, 159 2.4JTDM , 159 2.4Ti. 159 1.9jts

Domyślnie

Przyjdzie klient na 159 to się garaż zwolni na GTA.Póki co nie ma szału.Zobaczymy jak sprawa się potoczy.Chyba że Tomek sprzeda swoją GTA komu innemu .Jezeli tak się stanie wtedy wycofam sie ze sprzedazy swojej dziewiątki.
    ,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]

Mieszka w
    Nowy Tomyśl / Poznań
    Auto
    JEST: MiTO1.4 95KM, 156GTA, JEEP COMMANDER. BYŁA: 156 1.9jtd, 159 2.4JTDM , 159 2.4Ti. 159 1.9jts

Domyślnie

http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-156-...5-IDeeoRn.html ktoś wie co dolega temu egzemplarzowi czy warto odwiedzać sprzedawcę?
    ,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]

Użytkownik Świeżak
    Auto
    156 2.4JTD CF3

Domyślnie

Dolega mu selespeed...

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Mieszka w
    w drodze tu i tam woj. łodzkie,Mediolan,Genua,Como
    Auto
    włoski

Domyślnie

mają /mieli ?/ dwie gta na sprzedaż, czarna i ta czerwona
    obie sw
    obie za tą samą kasę
    za tą cenę ze Szawajcarii na 100 % bita i to podejrzewam zdrowo, pewnie naprawiona po łebku ...
    ta czerwona podobno malowany dach , błotnik/i ?, przedni zderzak pajęczyna, i coś jeszcze
    zobacz też spasowanie przód grilla

Mieszka w
    Nowy Tomyśl / Poznań
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał kecaj73 Zobacz post
    mają /mieli ?/ dwie gta na sprzedaż, czarna i ta czerwona
    obie sw
    obie za tą samą kasę
    za tą cenę ze Szawajcarii na 100 % bita i to podejrzewam zdrowo, pewnie naprawiona po łebku ...
    ta czerwona podobno malowany dach , błotnik/i ?, przedni zderzak pajęczyna, i coś jeszcze
    zobacz też spasowanie przód grilla
    Też mi się tak wydaje że cena mówi sama za siebie.Cały czas liczę że uda się kupić gta od Tomka.To chyba jedyna słuszna oferta na naszym rynku.Jednak na moją 159 nie ma klienta a za połdarmo nie puszcze jej.
    Ostatnio edytowane przez squadracorse ; 15-05-2016 o 21:38

Użytkownik Znawca Avatar Zmianowy
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Kodiaq 23' L&K

Domyślnie

Czarna została sprzedana i z tego co słyszałem była w bdb stanie.
    "A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
    J.Clarkson

Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
    Brera Team Poland - Facebook Group

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia