currahee jak bys mi mógł jeszcze powiedziec ile cie to wwzystko wyszło i czy zamawiałeś to przez neta czy w normalnym sklepie bo ja juz bylem w kilku sklepach to proponowali mi tarcze firm co rownie dobrze mogli by pasztet wyrabiać (kogucik)![]()
currahee jak bys mi mógł jeszcze powiedziec ile cie to wwzystko wyszło i czy zamawiałeś to przez neta czy w normalnym sklepie bo ja juz bylem w kilku sklepach to proponowali mi tarcze firm co rownie dobrze mogli by pasztet wyrabiać (kogucik)![]()
ATE na przód 180zł komplet, TRW na tył 120zł komplet. Klocki kupował mój mechanik więc nawet nie wiem ile dokładnie kosztowały bo płaciłem wtedy za całość razem z robotą.
Tarcze kupowałem w małej firmie, która znalazłem przez internet. Gość ma bardzo dobre ceny jeśli byłbyś w Krakowie to mogę dać Ci namiar.
FORZA ITALIA !
brembo 180zl za sztuke nacinane wentylowane jezeli ktos by wiedzial jakies sa ich koszty![]()
Z takich co poradzicie mi wybrać?
Nawiercane Zimmerman
http://allegro.pl/item697257974_tarc...a_delta_y.html
Nacinane ATE
http://allegro.pl/item708123230_tarc...ncia_alfa.html
Koszty podobne, nawiercane ładniej wyglądają, ale jak z jakością i skutecznością?
Inne:
Brembo Maxx 122zł
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Jakiś czas temu założyłem sobie na tył mikody nacinane i nawiercane (zamawiałem na ich stronie www)- zastrzeżeń nie miałem i w środę założyłem takie same na przód, do tego klocki trw i lata i wygląda![]()
Ja mam od kilku miesięcy zestaw Mikoda nawiercany i nacinany + ferrodo premier - złego słowa nie mogę o nich powiedzieć
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
mam pytanko co do tarcz ponieważ przymierzam się na mikoda tarcze nawiercane i frezowane (to chba znaczy wentylowane??) i teraz moje pytanie czy muszę zmienia zaciski na jakieś inne mowa o przodzie w tej chwili mam zwykłe tacze bez nawietów