Od kogo kupowałeś i jakie?
No świecą fajnie, chyba też poczynię kroki, ale to będą na zapas, bo póki co drogie blue vision świecą, i oby jak najdłużej![]()
Jak dla mnie led wygląda lepiej, a na postojowych się nie jeździ.
Ostatnio edytowane przez Ka-Ka ; 21-03-2013 o 21:38
Zdecydowanie korzystniej wygląda niż tradycyjna żarówka.
To była tylko obserwacja, że chyba daje mniej światła (może dla kogoś ma to duże znaczenie, więc będzie mógł sobie porównać).
Dla mnie nie ma to większego znaczenia, ważne, że komponuje się z głównym oświetleniem i wygląda lepiej![]()
No to ja nie miałem tyle szczęcia, kupiłem u Auto_Zona, takie http://allegro.pl/zarowki-led-5-smd-...111507481.html niestety wywalają błąd, a dodatkwoo trzonki słabo się trzymają w oprawkach, napisałem do gościa, ale nie raczył odpisać, w sumei odpuściłem bo o 20zł nie będe się zabijał... dodam tylko, ze na drugi dzień kupiłem oryginalne zarówki i błąd zniknął, a niby te z linka sa na szynie canbus... Nie polecam Auto_Zona
Alfa Romeo GT 1,9JTD, Mazda CX-7 2,3,
Moim zdaniem nawet za 5zł trzeba się upominać bo nie zamawiałeś tego co dostałeś, a takich sprzedawców trzeba tępić... Gościu zarabia sobie na zasadzie "nikt nie będzie się ścierać za 20zł."
Przynajmniej w komentarzu to uwzględnij...(albo zadzwoń jak nie odpisuje może się pomylił)
A co do żarówek to polecacie jakieś do zwykłych świateł(mijania), żeby też jakoś tak ładnie świeciły i pod niebieską barwę podchodziły?
Ja mam identyczne od auto zona w 166 i błedu nie wywala![]()
[C