Tu nie chodzi o jakiś towar gorszej klasy tylko o promocję na wszystkie części. Akurat to ASO ma takie akcje co kwartał. Ale ciekawe czy pasek ma jakiś termin do założenia, po którym może 5 lat jeszcze hulać.
Tu nie chodzi o jakiś towar gorszej klasy tylko o promocję na wszystkie części. Akurat to ASO ma takie akcje co kwartał. Ale ciekawe czy pasek ma jakiś termin do założenia, po którym może 5 lat jeszcze hulać.
rowniez mam rozdzad do wymiany, jaki jest koszt w serwisie fiata?
Daj vina, też jestem ciekaw po ile ta promocja![]()
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Jeżeli ktoś jest zainteresowany ceną jaką dostałem na rozrząd to piszcie na priv.
Tajemniczo się zrobiło hehe
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
marcingoleniow, no pochwal sięJa jestem ciekaw, jakie marki będziesz tam miał w pudełeczkach "oryginałów"
![]()
Części do AR i nie tylko. Na stronie tylko część asortymentu.
Rozrządy, hamulce, zawieszenie.
Zaktualizowane ceny i poszerzony asortyment:
www.a-moto.pl
Wątpię żeby ASO sprzedawało zamienniki w pudełkach oryginalnych. Każda część jaką kupiłem we Fiacie miała znaczek ricambi.
Jaki więc jest koszt?
Była AR 147 TS 1.6 105CV -2002r
Była AR 159 SW 1.9 JTDm 150CV - 2006/7
Jest Nissan Murano II 3.5L V6 258CV
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Zgadzam się z Tobą, że firma Alfa Romeo nie produkuje części tylko robią to dla niej podwykonawcy ale na takiej części jak np. pasek rozrządu jest znaczek Ricambi. Pisał ktoś o tym na forum. Nie wiem jak z innymi elementami np. pompą itd. . Kupował ktoś oryginalny rozrząd ?