Jestem po wstępnych rozmowach z facetem który ma zakład elektroniczny i jest w stanie podjąć się małej produkcji takiej płytki jako gotowca do podłączenia w nawigacji.Jest to sama płytka z taśmą którą należy podłączyć do wyświetlacza..będzie opis.z płytki po kablu zakończonym gniazdem rs będą wyprowadzone
sygnały potrzebne do podłączenia reszty / czyli RGB , Synchronizacja wej - wyj, załączenie PAl-NTSC,obrócenie ekranu o 180 stopni oraz załączenie źródła zewnętrznego /mogę się podjąć jedynie przekazania schematu podłączenia sygnałów i ich przełączania.Resztę..czyli zakupienie przetwornika av-rgb , sposób załączania ekraniku / podłączenie pod piny światła cofania przez mały przekaźnik..potrzebny minus do załączenia wejścia zewnętrznego / itd. należy zrobić sobie samemu albo zlecić zaprzyjaźnionemu elektrykowi / elektronikowi /. Ja niestety nie mam na to czasu ... ani możliwości / nie posiadam firmy/.
Całość wyceniono na 120 pln plus koszty wysyłki.Aby rozpocząć produkcję jest potrzebnych 10 chętnych..
należy zamówić gniazda i taśmę 22 pinową itd.A więc proponuję zrobić wstępną listę zainteresowanych kolegów a ja po dogadaniu szczegółów podeślę resztę informacji. Całość wykonanej pracy wyglądała by mniej więcej tak :![]()