Mi sie wydaje ze każdy ma swoje racje ,ja kupiłem diesla i powiem wam że spalanie jakie ma moja bella bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło a niemam lekkiej nogi ,koles od którego kupowałem auto miał srednie spalanie 5,5l niewiem jak on to robił ale tak było, w trasie takie spalanie mi pokazuje ale w cyklu mieszanym jeszcze nigdy tak nisko nie zszedłem.Kupiłem diesla ponieważ miałem juz 2 auta z lpg,jedno z racji wieku i warunków w jakim pracowało zostało wyzłomowane ale przez 5 lat niezrobiliśmy przy tym aucie kompletnie nic oprucz takich spraw jak oleje klocki itp ale za to to drugie (zreszta do dzis je mam) psuje sie bardzo czesto i to sa naprawy zwiazane z lpg jak niepowypalane zawory przez gaz to znowu cos z instalacją....... i tak dalej i przy tym aucie te niby oszczednosci zwiazane z jazda na lpg szlak trafia ,wiec stwierdziłem że chce diesla i sie narazie niezawiodłem spalanie ok osiagi ok jak do tej pory bezawaryjnie !!!!!ale to tylko takie moje przemyslenia !!!Pozdrawiam
---------- Post added at 12:09 ---------- Previous post was at 12:06 ----------
no i tu sie niezgodze !!!!! Koleżanka ma 1,6 benzyne i w miescie pali jej 9-10l a mi 5,7-6,0 no to chyba jest różnica?????