Ja też zamontowałem w schowku, tyle że wywierciłem dziurę na tę drugą końcówkę - płaską (od strony zmieniarki). Przez to zmieniarka jest maksymalnie cofnięta do tyłu. Dodatkowo przykleiłem ją od dołu i od boku taką dwustronną gąbką - żeby się nie telepała.
Z karty SD ładnie widzi 10CD więc jest super.
Teraz wystarczy sobie pokatalogowac muzykę w odpowiedni sposób... i można zapomnieć o pełnym schowku płyt CD
Osobiście wybrałem schowek, ponieważ mam zamiar raz wrzucić muzykę na kartę, i raczej często jej nie zmieniać. To bedzie taki pakiet standardowy (zamiast płyt, które ze mną normalnie jeździły).
Skoro w jednym katalogu można nawet ponad 100utworów wrzucić, to sobie pogrupuję zespołami...
Zdjęcie mogę zrobić jutro, jak będzie jasno.
Wy w Sto czterdziestych siódmych możecie wsadzić (chyba) zmieniarkę w szufladkę co macie pod (nad?) radiem. W 156 brak tego gadzetuale jak Wy zamontujecie zmieniarki w szufladce to poczujecie się trochę jak w 156
Zmieniarkę można też podkleić/podwiesić gdzieś pod schowek albo coś... troche prowizorka ale takie rozwiązania jak wiadomo są najtrwalsze![]()
Nie da rady. Ta szufladka jest za krótka bo o ile sama zmieniarka mieści się w niej bez problemu o tyle kabelek, karta, pendrive oraz kabelek z tyłu zmieniarki już nie wejdzie.
U mnie to wygląda tak:
![]()
![]()
![]()
![]()
Dodatkowo fotki z info jakie wyświetlają się w czasie odtwarzania.
Zmieniarka będzie dodatkowo wklejona taśmą piankową ale nie miałem pod ręką więc użyłem zwykłej dwustronnej żeby nie latała. Dziura wycięta na czarny kabelek tak by cofnąć maksymalnie zmieniarkę.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
w 156 jakiej długości macie "sprzety" do wyjecia radia?
mojej jeszcze nie ma;/
ale będę próbował ją wsadzić właśnie w tą szufladkę![]()