Rozumiem piszesz o tym udającym oryginalną navi? To dlaczego słabo wygląda? Nie jest jak na zdjęciach?
Rozumiem piszesz o tym udającym oryginalną navi? To dlaczego słabo wygląda? Nie jest jak na zdjęciach?
Powtarzam, tragedii nie ma. MOIM zdaniem radio wygląda troche obco, nie pasuje do reszty. Ale powtarzam to jest moje zdanie, komuś innemu może się podobać. Nie ma sensu robić zdjęć, wygląda tak samo jak na aukcji.
Jeżeli chodzi o funkcjonalność jest naprawde dobrze
To kształt/wygląd oczywiście każdego indywidualna sprawa. Ale w porównaniu do innych 2din to to jest super.
jak możesz to "strzel" jednak jakąś fotę,taką by całą konsolę ogarnąć bo na aukcji tylko zbliżenie na radio było w sumie i wygląd taki sobie. Kurde trochę mnie "zmartwiła" wiadomość o potrzebie wymiany konsoli, moją mam w stanie rzekłbym IGŁA (alu prążkowane) i żal było się z nią rozstawać, a radyjko mi się na pierwszy rzut oka bardzo podobało właśnie tym nawiązaniem do CN+ i tą bezproblemowością z podłączeniem i współpracą z przyciskami w kierownicy
Myślę że jest idealne. Wygląd? Lepszego nie znajdziesz a na dodatek okazało się że gra naprawdę nieźle i jest dobrej klasy.
Z tym idealnie to nie przesadzajPowedziałbym, że nie jest źle
a informacje na wyświetlaczu pomiędzy zegarami są wyświetlane tak jak to jest w przypadku oryginalnego radia?
Jest:
- Alfa Romeo 159 1.9 JTD 150 KM 2006 r
Była:
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2003 r
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2001 r
niestety nie, jako ciekawostkę dodam, że radio informuje o otwartych drzwiach (wydaje mi się, że funkcja rzadko spotykana w niefabrycznych radiach)
Opisuję to jako ciekawostkę. W niefabrycznych radiach myślę, że nie jest to taka oczywistość, ale dobrze świadczy o współpracy radia z komputerem samochodu.