Warto w obu przypadkach w dawce minimalnej lub nawet w normalnej czyli 6900-P max 50-100ml na 50L benzyny a 6900-D Max 25-50ml na 50L ON.
Warto w obu przypadkach w dawce minimalnej lub nawet w normalnej czyli 6900-P max 50-100ml na 50L benzyny a 6900-D Max 25-50ml na 50L ON.
Dziękuję Ci za odpowiedź. Do Diesla 2,4 w Cromie lałem AR6900-D, połowę dawki w połączeniu z V-Powerem i byłem bardzo zadowolony. Silnik fajnie pracował i rzadziej wypalał się DPF. Dlatego teraz też myślę nad jakimś Archoilem.
[MENTION=34864]wlyszkow[/MENTION] czy jeśli dodam AR6400 na 70 litrów to będzie czyścić mniej skutecznie niż jeśli dodam flaszkę na 40 litrów?
[MENTION=34864]wlyszkow[/MENTION], W czym MILLERS OILS DIESEL POWER ECOMAX jest gorszy od podobnych produktów Archoil'a ?
Archoil nie zaleca stosowania podwójnej dawki dla osiągnięcia efektu. [emoji6]
W AR6900-D Max jest już max dopuszczalna dawka kompleksowego detergentu, składnika smarnego i obniżającego tarcie, antykorozyjnego, antypiennego i innych a także katalizatora spalania w dawkowaniu 1:1000 czyli 1ml na 1L ON. [emoji6]
Archoil nie stosuje żadnych wypełniaczy butelek ani alkoholu... a wyłącznie wymagane aktywne składniki.
[MENTION=34864]wlyszkow[/MENTION] czy Ty reprezentujesz firmę Archoil (tak patrząc na stopkę)? Jeśli tak, to bardzo mnie ciekawi, dlaczego produkty tej firmy nie mają ogólnodostępnej prawdziwej (zgodnej z prawem) charakterystyki produktu? Chodzi mi o to: pl.wikipedia.org/wiki/Karta_charakterystyki A jeśli mają, to jak można je uzyskać?
PS. Nie traktuj tego jako atak w stronę firmy, ale po prostu ciekawi mnie ta kwestia![]()
Ostatnio edytowane przez niebianska ; 18-04-2018 o 10:17
W sumie to masz rację, nigdy nie widziałem MSDS produktów Archoila, a na stronie US jest info że dla uzyskania SDS trzeba się z nimi skontaktować. Firma ma obowiązek Ci taką kartę udostępnić, ale nie musi jej trzymać na stronie internetowej. Chociaż nie udostępnianie publicznie to ewidentne zniechęcanie do zapoznania się, bo komu chce się pisać maila, list etc.? Sprzedawcy muszą mieć, bo je przechowują, ale klient indywidualny już chyba nie.
Czyli klient (indywidualny) musi walczyć ze sprzedawcami, jeśli chce ją uzyskać?![]()