Ostatnio edytowane przez sickboy ; 21-12-2015 o 23:05
Radżku, zauważ również wloty nieogranięte w Twojej JulceTamte niby takie ok, a te takie marne
?
ja bym ogarnął scudetto, raczej, w sensie, że teraz to jak kratka z kubełka na smieci wygląda, niestety. WŁOSKIEJ ręki tutaj nie widać....
- - - Updated - - -
a to ciekawe i odkrywcze chyba zdanie...))
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Tu na tym screenie w scudetto nie ma siatki,wygląda to o wiele lepiej
https://www.youtube.com/watch?v=SlS6RlSI26Q
Cywilna wersja bardzo mi sie podoba. Nie moge sie doczekac wizualizacji/ zdjec innych wersji kolorystycznych. Zastanawia mnie jak w cywilnej wersji wypadlaby opcja, ktora podobala mi sie najbardziej w QV - grafit.
Co do czerwonej - w QV nie lubilem jej. Wystarczylo dodac troche chromow, troche zmniejszyc jej muskulature i juz sie w niej podkochuje![]()
Ostatnio edytowane przez ArcoMancino ; 28-12-2015 o 21:25
Na fejsowym profilu projektu 952 są zdjęcia scudetto do Giulietty... i niestety jest ta kontrowersyjna kratka.
Pozyjemy, zobaczymy.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond