Chyba,ze znajdę gdzieś ofertę szycie na zamówienie pokrowców.I wtedy zmówię w tym odcieniu tylko ze właśnie pas zamiast strzałki
Chyba,ze znajdę gdzieś ofertę szycie na zamówienie pokrowców.I wtedy zmówię w tym odcieniu tylko ze właśnie pas zamiast strzałki
Może lepiej pokaż to uszkodzenie i typ tapicerki jaki masz. Coś mi się wydaje że lepiej byłoby kupić fotel z tapicerką (anglik czy europejczyk mniej ważne) w dobrym stanie i przerzucić tapicerkę.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Zdjęcia(ale zaraz będzie) nie mam ale dziura ma ok 12cm.Dam radę zmienić samemu tapicerkę?
Nie powinno stanowić to większego problemu. Jeśli uszkodzenie jest tylko na siedzisku to będzie chwila roboty.
Ja bym kupował fotel i przykładał tapicerkę albo i całe siedzisko jeśli byłoby w dobrym stanie to tu widzę gąbka też się trochę uszkodziła. To jest fotel pasażera? Jeśli tak to może trafisz w przyzwoitym stanie z anglika to możesz sobie fotel od razu z regulacją wysokości i odcinak lędźwiowego wrzucić.
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 09-12-2012 o 19:54
Kolega nawet miał już na oku jakiś fotel![]()
tylko czy dam radę przełożyć tapicerkę sam.A dać do jakiegoś fachowca to skórka za wyprawę się nie opłaca bo fotel ok 100zł a za wymianę też 100zł.To zostaje w takim wypadku wymiana fotelu na nowy ewentualnie kupienie naszywki i ładnych pokrowców bo i jak chce kupić pokrowce do swojej belli :-)
Dasz sobie radę ze zmianą. TO nie jest nic mocno skomplikowanego. Pokrowce dziwnie wyglądają bo nawet te uszyte na miarę nie pasują tak do końca a tanie nie są.
No nie wiem czy dam radę ale spróbuję z zmianą tapicerki xd