No to zapowiada się nocna eskapada.
Informacje na oficjalnej stronie:
http://www.forzaitalia.pl/index.php/...w-w-lodzi.html
No to zapowiada się nocna eskapada.
Informacje na oficjalnej stronie:
http://www.forzaitalia.pl/index.php/...w-w-lodzi.html
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
.. a w Szczecinie to coś dojdzie do skutku?![]()
jak widać jest w tym temacie ciężko. Ja np. w ten weekend jestem w Szczecinie. Tak więc można wypatrywać mojej 147 na blachach ELWMożna będzie ja dziś zaobserwować na wałach
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Najbardziej chętny do spotów w Szczecinie jest kolega z Łodzi, on zawsze dopisujePierwszy zlot w tym roku był udany, a później coraz to gorzej... Szczecin coś mało zgrany
![]()
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
Masz racjęW ogóle w naszym województwie mało zgrani klubowicze są
![]()
Ale ja widzę że koledzy nażekają i nic- może konkretnie gdzie i kiedy? Ja sporo do tej pory tylko czytałem- kupiłem to co chciałem i teraz mogę się chwalić ;P jednak na wypad do Biłgoraju pozwolić sobie nie mogę więc proponuję na miejscu![]()
.. zaraz wyjdzie na to że szybciej będzie spotkać sie w Nd niż w Szczecinie![]()
A to by było ciekawe..skoro w Szczecinie jest tak mało chętnych do możemy ogarnąć coś w Nd.. Z tego co mi machają światłami to uzbierało by się ich kilku, tylko oni pewnie tu nie zaglądają. Np. ostatnio w Nd pojawiła się czarna 166 widziana wczoraj w Dobrej Nowogardzkiej, właściciel wcześniej jeździł chyba 156 bo tej już nie widuje a na jej miejscu stoi wspomniana 166-ka. W samej Dobrej i okolicach łącznie z moją jest uwaga 5 znanych mi 166-ek. Swego czasu na stacji paliwowej jednocześnie pojawiły się cztery, łącznie z moją, jaki to był widok..
![]()
Witam, ja na dzień dzisiejszy w ramki klubowe jeszcze nie zainwestowałem, ale żeby się usprawiedliwić, to mam to w planachOwszem, jeździ czerwona 156, lecz to nie moja, ja mam 156 w sedanie blue cosmo, na razie stoi uziemiona, ale w niedługim czasie będziesz mógł ją dostrzec pod salonem Opla, gdzie pracuję. Co do spotu w Nowogardzie, to nie mówię nie, chociaż za bardzo nie ma tam miejsca na takie imprezy
Jeśli będziesz przejeżdżał, to chętnie zapraszam na kawkę i jakąś pogawędkę
Bo przyznam szczerze, że w moim regionie nie znam żadnego Alfaholika
![]()
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...