po co wam taki komputer w samochodzie? bedziesz go uzywał jako tabletu?
To zwykły Peiying 9908 ma w sumie wszystko ale ekran jest oporowy a w Iphonie mam pojemnościowy i widzę jaka to różnica. Wracając do tego radyjka cena aż tak nie zabija, wygląd o wiele lepszy jak to dedykowane i jakby gadało z naszą szynką CAN to sterowanie z kiery by działało bez problemowo...
Dasz 2,5 tys za nie teraz?
Aha, to zapomnij żeby ładnie pasowało i gadało z CAN`em.
Ze skodą nie wątpię![]()
Może jakiś ruch jest, ale ja nie znam żadnego radia oprócz tej chińskiej podróbki CN+, która zagada z CAN`em 159 i w pełni zintegruje się z multifunkcją. A ktoś zna takie radio?
A o wygląd to chodzi mi o to że taki "tablet" zawsze mi będzie wiał chińszczyzną. Jednak te nawiązania do fabrycznego CN+ dużo dają, nawet kosztem mniejszego ekranu i słabszych parametrów. Kolega kupił, przetestował. Działa świetnie, bez przycinek, bez problemów. To czego jeszcze szukać? Więcej rdzeni żeby się pochwalić? A może więcej cali żeby mieć kino w samochodzie? Przecież grać w sieci na tym nikt nie będzie.
Jedynie co może być rozsądnym argumentem to ekran pojemnościowy. Choć ja do tego nie przykładam uwagi. W ekranie tak ogromnym bez problemu się obsługuje go nawet z rezystancyjnego. A że trzeba mocniej tapnąć to chyba nie jest aż taki problem żeby dawać 5 stów więcej za coś co ma tylko grać i wyświetlać książkę telefoniczną.
No ale i tak się znajdą Ci co chcą mieć jeszcze więcej wodotrysków żeby zaistnieć.
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 17-03-2015 o 21:46
Z mojej strony to tylko propozycja Panowie, nie spinajcie się że ktoś ma inne pomysły niż Wasze, napisałem do kolesia w sprawie tego cana i zobaczymy. Poza tym sam się zastanawiam czy jest sens pchać tyle kasy w takie radyjko, chociaż i tak jest tańsze od Parrota(ktoś coś takiego proponował) a porównywalne a ten kosztuje tysiak więcej i też znaleźli się tacy co je mają. Możliwe, że rozsądnie byłoby kupić coś w granicach 1000-1200zł, tyle że mnie nie ciśnie by coś mieć na teraz. Więc śledzę sobie temat a każdego zdanie jest cenne, pozdr.