A ja zagazowalem Bellę. Smiga elegancko
A ja zagazowalem Bellę. Smiga elegancko
W ostatnim czasie zrobiony przegląd, wszystko ok! Opłacone ubezpieczenie, dziś wymieniony olej i filtry. Teraz tylko jeździć nst rok bezproblemowo![]()
Odpaliłem i przegoniłem skubaną po 1.5miesiąca stania - odpaliła od strzałaA i przegoniłem jak należy.
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Umyta na zewnątrz,odkurzona wewnątrz,skóra wyczyszczona jakimś specyfikiem,plastiki dostały dawkę sylikonu w spray'u.
I to by było tyle na dziś.
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Szału to nie ma bo widać sporo niedokładności, chociaż w rzeczywistości penie tego tak nie widać.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Bella dostała nowy wahacz dolny TRW (czeka teraz na wymianę) i nowe mieszki obszyte czerwonymi nićmi.
w rzeczywistości dużo lepiej wygląda , a w każdym bądź razie o niebo lepiej niż z tymi obręczami wytartymi po bokach , tu na zdjęciach jest duże powiększenie w stosunku do prawdziwego rozmiaru przycisków , ja jestem naprawdę zadowolony , ale jestem jak najbardziej za konstruktywna krytyka, jak będzie mi robił do 2 belli, to uczulę go na niedoskonałości![]()
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
dzisiaj przyszły ramki klubowe - w realu wyglądają o niebo lepiej, są naprawdę eleganckie
no i pozostały graty od Pablo: 2 x wahacz górny TRW, olej Valvoline SynPower 5W40, płukanka Millers i oczywiście filtryteraz wszystko czeka po świętach na wymianę ...
![]()