Pozdrowienia dla kierownika Alfy SBE jakoś po 16 między siemcami a Dąbrówką, nie wiem czy kolega widział.![]()
Pozdrowienia dla kierownika Alfy SBE jakoś po 16 między siemcami a Dąbrówką, nie wiem czy kolega widział.![]()
Pozdrowienia dla kierownika w srebrnej GT widzianego dzisiaj koło 16:15 w Inwałdzie obok parku miniatur
Pozdrawiam Victorię z którą miałem przyjemność wracać z Mysłowic do Tychów. Mało brakowało a byśmy się przytulili do siebie na tym łuku kiedy mnie wyprzedzałaś.
Ps. Ciekawe że jakoś w Tychach nigdy nie wpadniemy na siebie.
Ostatnio edytowane przez sickboy ; 27-07-2012 o 19:21
Pozdrowienia dla szarej 156 rej. SH....... wczoraj były łapki rano przed tunelem w Katowicach![]()
rei1.8 a widzisz myślałem że to kudłaty i jego pozdrowiłempozdro i do zobaczyska na trasie
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdrowionka dla 159 czarnej , widzianej w Polance Wielkiej na ul. Zatorskiej , światełka były odmachane również
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Pozdrowienia dla czarnej 159 widzianej na granicy austriacko-czeskiej. Światełka były.
pozdrawiam wszystkich włascicieli alfy romeo spotkanych w dniach 13-14-15lipca na trasie tarnow-bydgoszcz i bydgoszcz-tarnowmile zaskoczyla mnie stebrna Gtv pedzaca z naprzeciwka jakies 70-80 km od bydgoszczy(byly swiatelka
) i czarna Gtv na patkingu Auchman na Stunt GP 2012, no i czarna GT zatrzymana przez smerfow na jednosladach
szerokosci Panowie
![]()
Pozdro dla kierownika srebrnej 156 na czarnych felgach z blachami SC, który na mnie trąbił a później mocno hamowałTo chyba zaviaseq? Łapka była w górze nie wiem czy widziałeś