a gdzie masz jarzma żeby przymierzyć? przecież powinieneś mieć do stabilizatorów.. bo te od 2.0 będą o ile pamiętam mniejsze.. więc jak chcesz je wcisnąć ?
Mam jarzma od GTA i żeby je wcisnąć na tylny stabilizator to trzeba bić młotkiemNie wiem czy ma być aż taki opór bo nie robiłem tego nigdy więc zostawiłem to i pytam. Chce wiedzieć tylko czy normalna tuleja po założeniu też ma taką szparę a po założeniu jarzma obejmuje już cały stabilizator.
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani
Wysłałem zdjęcia do Strongflex i odpisali że tak ma być więc mam nadzieję że nie będzie problemu z montażem.
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani
A ja mam pytanie bo mój stabilizator mierzony suwmiarka ma trochę ponad 22 mm. I teraz czytając że tuleje mają byc o 1 mm mniejsze to jakie mam zamówić ?? 22mm czy 21mm?? Jedne i drugie mniejsze niż stabilizator mi wyszedł...
Pomoże ktoś??
Podbijam. Odpowie ktoś na pytanie, które zadał Deamian?
Ostatnio edytowane przez AdiUssj ; 26-04-2013 o 17:20
I tak właśnie zrobiłem. Na przód zamówiłem poliuretany 21mm a na tył zwykłe o rozmiarze 13mm.
o co chodzi z tymi jarzmami? faktycznie w 2.0 są inne jarzma? Jestem właśnie po wymianie gum w przednim stabilizatorze i po kilku kilometrach już stabilizator ma luz...średnica otworu była o'k, ale cała guma trochę nie pasowała...
Teraz zastanawiam się nad wymianą gum na poliuretany. Możecie doradzić gdzie dostanę polibusze do przedniego stabilizatora do 147 2.0 ts po lifcie?